Издвајамо Србија

ИНФОРМЕР ТВРДИ: Шешељ замало умро кад је видео да је освојио само 4,4% гласова и ко је испред њега!

Фото: Јутјуб

Војиславу Шешељу нагло позлило кад је у изборној ноћи видео да је освојио мизерних 4,4 одсто гласова… Лекари страховали да би могао да доживи срчани напад

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер СРС Војислав Шешељ умало није умро у изборној ноћи када је видео да је освојио тек 4,4 одсто гласова, открива Информер!

Симптоми

* убрзани откуцаји срца
* бол у грудима
* гушење и недостатак кисеоника
* изненадна слабост
* вртоглавица или несвестица
* лупање срца

Како тврде наши одлично обавештени извори блиски шефу радикала, Шешељ се јако изнервирао због катастрофално лошег резултата.

Када је постало јасно да ће по броју гласова бити тек четврти, али и да је испред њега Бели Прелетачевић, Шешељу је нагло позлило.

У једном моменту, тврде упућени, вођа радикала доживео је тахикардију и пулс му је био чак 220, што је готово три пута више од нормалног рада срца! Смирио се тек кад му је указана лекарска помоћ и када је попио лекове.

Морао да мирује

Према речима наших саговорника, овај напад био је један од разлога Шешељеве постизборне „четвородневне илегале“.

Воји никако није било добро кад је добио резултате. Испрва нисмо ни обратили пажњу на његово здравље јер је цело вече био нервозан и киван на сараднике јер нису имали добру кампању. Међутим, кад је добио последње резултате, све је постало застрашујуће. Ухватио се за груди и рекао да позовемо лекара! Одмах смо схватили да је срце. Срећом, није дуго трајало и после указане помоћи се смирио… – преноси наш саговорник, који је инсистирао на анонимности.

Војислав Шешељ није хтео да коментарише наша сазнања.

На жалост многих мојих душмана, жив сам и здрав, много здравији од свих политичара у Србији. Нису они те среће да ја тек тако лако и брзо умрем… – рекао нам је Шешељ. Пробали смо да добијемо коментар и од његовог личног лекара Милована Бојића, али он није хтео да говори о нашим сазнањима.

Узроци тахикардије

* изразито физичко напрезање
* стрес, изненадни шок или страх
* повишена телесна температура
* инфекције, анемија, анксиозност

Озбиљна опасност

Доктор Борко Јосифовски, бивши директор Завода за хитну медицинску помоћ, истиче да је сасвим могуће да неко доживи овакво стање.

С обзиром на то да је објављивање резултата веома стресан моменат за учеснике изборне трке, налети адреналина могу довести до јаких тахикардија. У тим моментима је живот угрожен, поготово ако је реч о некоме коме је здравље већ озбиљно нарушено… У тим тренуцима проток крви је јако нарушен и витални органи трпе, нарочито мозак, срце и бубрези. Човек је тада у јако озбиљној опасности и захтева ургентну медицинску помоћ… – закључује Јосифовски.

 

Извор: Информер