Србија

Јанковић не може да прихвати пораз, гура Србију у ХАОС који је и најављивао током кампање

Потпредседник СПС Александар Антић изјавио је вечерас да Саша Јанковић, кандидат који је делио Србију на грађанску и ону другу, а себе проглашавао кандидатом грађанске опције, изјавама и поступцима свог Изборног штаба, показује изузетну неодговорност и политичку некоректност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Уместо да, као у цивилизованом свету, на који се у кампањи позивао, честита недвосмислену победу Александру Вучићу, он не може да прихвати пораз и оваквим потезима покушава да гура Србију и народ у хаос, који је и најављивао у току кампање – оценио је Антић у писаној изјави за јавност.

Према његовим речима, измишљена крађа избора је била тешка оптужба, која се јавним бројањем од стране РИK показала као апсолутно неутемељена и нетачна.

– Препоручујем изборном стабу Сасе Јанковића да упуте извињење народу и јавности због нетачних и опасних тврдњи, али и да честитају победнику председницких избора. А да до неких следећих избора смисли шта ће понудити бирачима Србије осим подела на две Србије, мржње и неутемељених и измишљених оптужби – поручио је Антић, саопштено је из СПС.

 

 

Извор: Tanjug