Издвајамо Свет

КАКАВ ЈЕ КРАЉ ДУТЕРТЕ – ШОКИРАО ЕЛИТУ: Председник Филипина избацује Ротшилдове из земље!

Председник Дутерте је обећао да ће са Филипина “искоренити све трагове финансијског криминала Ротшилдових“, најављујући да он неће више реаговати на притисак или финансијске уцене од стране америчке владе или глобалних банкарских институција које су под контролом Ротшилдових.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник, који тврди да је убио шефове картела својим рукама, није онај кога треба малтретирати, а он се сада усмерио на чишћење финансијске корупције у својој земљи, обећавајући да ће их “истерати као стрвождере, какви и јесу.“

Пре него што је Родриго Дутерте преузео дужност председника, Филипини су трпели последице штедње и приватизације које су наметнули ММФ и Светска банка, а које су експлоатисале њихове људе и ресурсе. То је такође била и једна од најкорумпиранијих и најпроблематичнијих земаља у Азији.

Иако су филипински народи, кроз снажне приказе народног отпора током периода од неколико година, били у стању да зауставе неке од најважнијих необузданих корупција, многи окови које су наметнуле институције које се су под контролом Ротшилдових су остали.

Председник Дутерте је дошао на власт играјући током кампање на карту велике промене, али за разлику од западних политичара који дају лажна обећања пре него што изневере своје присталице, председник Филипина је испунио своја обећања.

Током изборне кампање, Дутерте је позивао људе да га убију ако не успе да реши криминал и корупцију у земљи током првих шест месеци свог мандата.

Током једне године свог мандата, он је испунио своја обећања. Он је сада познат по више тога, осим онога што је назвао председника Обаму “курвиним сином“ на регионалном самиту у Лаосу прошле године.

2016. године, након упозорења онима који су умешани у трговину дрогом да “или ћете ви убити мене или ћу ја убити вас,“ запањујућих 1.007.153 нарко криминалаца се предало влади, а 73 званичника владе су ухапшена због умешаности у илегалну трговину дрогом.

Заплењени су наркотици у вредности од неколико милијарди долара, показујући шта може да се уради у кратком временском року уколико се озбиљно позабави проблемом.

Сада је председник кренуо на олигархе и мултинационалне компаније које избегавају плаћање пореза и које нису платиле ни цент већ деценијама. Елите и њихове медијске империје су држале претходне режиме. Али они немају моћ над Дутертеом. И они заправо плаћају.

Како се Дутерте извлачи са тим што се обрушио на богате и моћне? Једноставно. Он има огроман рејтинг одобравања народа, 83%, широм земље. Олигарси не могу користити мејнстрим медије да га униште јер људи више не верују у оно што медији говоре.

Људи верују Дутертеу јер, за разлику од генерација политичара који су долазили пре њега, он заправо ради оно што и каже. Његов обичан говор изузетно љути власти на Западу, које су ратовале против њега кроз своје пропагандне канале у медијима.

Али чијем суду треба да верујемо – глобалној кабали, или његовом народу?

Када он каже да ће “искоренити све трагове финансијског криминалитета Ротшилдових“ из своје земље, нема сумње да ће он то спровести, без обзира на ризике.

Међународни монетарни фонд (ММФ) и Светска банка којом доминира САД, су главни играчи у глобалном економском пејзажу још од њиховог настанка 1944. године.

Ове међународне банкарске организације, које су у приватној контроли злогласне банкарске породице Ротшилд, прво притискају нације да дерегулишу свој финансијски сектор, омогућавајући приватним банкама да пљачкају њихове економије.

Када су влада приморане да спасу свој дерегулисани финансијски сектор, ММФ или Светска банка успостављају кредитни пакет писан у тајности од стране централних банкара и министара финансија, који подрива њихову националну сувереност и приморава их да усвоје политике штедње које штете радницима, породицима и окружењу.

Филипини су постали прва азијска земља која се паметно изборила са овим лукавством. Они су напорно радили на томе да стекну финансијску независност и сада су у процесу избацивања банака које су под контролом Ротишлдових из своје земље.

Трансформација Филипина под Дутертеом доказује да било који народ, без обзира на то колико осиромашен и узнемирен био, може збацити окове које намећу међународни банкари, и вратити моћ људима.

 

Извор: Wебтрибуне.рс