Издвајамо Србија

МИЛИНЧИЋ: Ботови не лажите, иза протеста не стоје Сорош и ЦИА, већ огорчени српски народ, који ће вас стрпати у кавез!

Престаните да кењате небулозне приче о протестима које се одвијају у Београду и широм Србије. Иза протеста не стоје нити стране ни домаће службе, нити Канвас, ни Сорош, нити БИА нити ЦИА. Проверено. Истина је сасвим једноставна. Иза протеста стоји српска младост. Ови горе наведени покушавају да угурају њихову гузицу у читаву причу како би све саботирали и сјебали.

Loading...

Српски народ користи своје легитимно право да искаже незадовољство тоталитарним мраком, цензуром, криминалом и корупцијом који је овладао у земљи а коме је извориште врх српске власти у овом случају веома мала група људи окупљена око Александра Вучића, његовог брата, кума и још пар његових блиских сарадника.

Имате идиоти посла са оригиналним изливом народног незадовољства због општег стања које влада у земљи коју сте за мање од пет година довели на просјачки штап па нам се радници мајку ли вам милосну вешају по фабрикама јер немају за парче хлеба.

Људима и српској младости која је на улицама је пун ку*ац полуписмених идиота који трипују болештине о томе како су велики лидери, месије или јебем ли га шта већ. Зато ћете идиоти имати све више и више људи на улицама и нећете бити способни да изађете на крај са народном вољом јер оно што већ неколико дана гледате на српским улицама и што ћете тек гледати зове се ДИРЕКТНА ДЕМОКРАТИЈА. Савршенији вид од оне коју упражњавају у Швајацарској. Овде је реч о оној српској верзији илити сценарију који се зове САБОРНОСТ!

Србија се пред очима свих распада територијално, економски, друштвено, социјално, безбедоносно. Довели сте земљу југоистока европе на ниво западне Африке. Па да су вам мајмуни једни ЦИА и Сорош организовали ове протесте збрисали би вас за два дана као најобичније пуваљке што и јесте. Ви идиоти сте направили такав систем и власт да сте сами себе затворили у кавезе које вам сад тресу. И треба да тресу и тек ће да тресу.

Да Бог да вас све у пакету владајућа велеиздајничка и лоповска говна догодине у ове време видимо у ЗАТВОРУ!

Милинко Милинчић

Србија данас

Loading...
loading...
loading...