Издвајамо Србија

НЕВЕРОВАТНО: Цело село гласало за Вучића!

У селу Бублица код Житног Потока, на 30-ак километара од Прокупља, још једном су мештани потврдили да су јединствени, јер је од 92 изашла гласача, чак 91 гласао за Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник ове изборне јединице Момир Савић каже да је то било очекивано, с обзиром да је село иначе јединствено, пише Курир.

– До сада нам је та странка излазила у сусрет, као и прокупачка локална власт. Само током зиме пет пута су чистили снег. Како је реч претежно о старачком становништву, они знају да цене помоћ, те су сви били јединствени. Малтене гласали су јавно- казао је Савић.

Он додаје да је најстарији гласач деда Станоје Јовановић који има деведесет и две године и трећи је гласао, а најмлађи је осамнаестогодишњи Марко Алимпијевић.

Гласови су пребројани и у Балиновцу, где је од 106 изашлих гласача, 100 гласало за Александра Вучића.

– Гласање је протекло у најбољем реду и већ након затварања бирачког места кренули смо у пребројавање- каже потпредседник овог бирачког места Петар Младеновић.

Обрађен је и Микуловац, где је од 172 мештана села који су изашли на изборе, 147 гласало Александра Вучића.

Члан комисије на овом бирачком месту Драгиша Костоћ каже да је гласање протекло без проблема, а да је излазност одлична.

И у Горњем Кординцу убедљиво је победио Александар Вучић. Од 104 изашла гласача, за њега је гласало 74.

 

Извор: Курир