Издвајамо Свет

НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО ОТКРИВА НЕШТО ЈЕЗИВО: Трамп је антихрист који ће покренути III светски рат?!

Много људи не зна да је Мишел де Нотр Дам – познатији само као Нострадамус – био хемичар и апотекар, пре него што је написао четворолинијске поетске стихове под називом “катрене,“ који су изгледа предвидели бројне догађаје у будућности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поред писања бројних пророчких текстова, Нострадамус је познат по томе што је написао најмање две књиге о медицини.

Једно од његових најпознатијих дела је, без сумње, “Пророчанства.“ Прво издање Нострадамусовог дела се појавило 1555. године, и од тада су Пророчанства Мишела де Нотр Дама, званог Нострадамус, заслужна да предвиђање великих светских догађаја.

Његов други комад је објављен 1557. године и садржао је укупно 289 пророчких стихова о будућности. Нострадамусово треће издање је одштампано 1558. године и садржи 300 катрена, међутим, како наводе извештаји, сада је опстао само као као део омнибус издања које је објављено просле његове смрти 1568. године.

Верује се да ова верзија има један који се не римује и укупно 941 катрена који се римују, које је написао француски посматрач и саставио у девет комплета од по 100 и једа од 42, под називом “Векови.“

Међу најзапаженијим предвиђањима – која су, према мишљењу многих, прецизно предвиђена од стране великог Нострадамуса – су Француска револуција, власт Адолфа Хитлера и 9/11. Међутим, не само да је Нострадамус то све погодио, верује се да је пророк из 16. века чак успео да предвиди Трампову председничку победу: “Велика, бесрамна и смела свађалица. Он ће бити изабран за гувернера војске. Биће неустрашив. Сломљени мост, град који се онесвестио од страха.“

Сада се верује да када је Нострадамус говорио о Антихристу, да је мислио на новоименованог 45. председника САД-а: Доналда Трампа.

Они који су пратили Нострадамусове прогнозе чврсто тврде да је Трамп Антихрист који ће изазвати Трећи светски рат, а да би подржали своје тврдње они указују на следеће стихове које је Мишел де Нотр Дам написао пре више стотина година:

“Лажни трубач ће, прикривајући лудило, присилити Византију да промени своје законе. Из Египта ће стићи човек који ће повући законе и променити новац и стандарде.

Трубач потреса великом свађом. Прекршени споразум: дизање лица ка небесима: крвава уста ће пливати у крви, лице умазано млеком и медом ће лежати на земљи.”

Како наводи Артур Еванс – који је написао чланак “Каква су Нострадамусова предвиђања председничких избора 2016. године – они који верују у Нострадамусова “предвиђања“ тврде да је “лажни трубач“ представља 45. председника САД-а Доналда Трампа – који “прикрива своје лудило.“

У чланку о Нострадамусу, Еванс је закључио: “Да ли је Доналд Трамп заиста Антихрист који ће изазвати Трећи светски рат, нуклеарни рат или биолошки рат? Нико не може бити сигуран у то; међутим, ја сам прилично сигуран да је сада почетак Нострадамусовог предвиђања апокалипсе.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс