Спорт

Ђоковић одговорио Надалу на оптужбе да “Није сигуран да ли је Србин повређен“

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је повреда лакта због које је пропустио Мастерс у Мајамију прошлост и да је спреман за четвртфинале Дејвис купа против Шпаније.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Све је добро, немам болове, много времена сам посветио опоравку и надам се да ћу бити спреман. Очекује нас тежак меч, без обзир сто за Шпанију неће играти Рафаел Надал – изјавио је Ђоковић на конфернцији за медије.

Ђоковић је прокоментарисао и недавну Надалову изјаву када је Шпанац рекао да није сигуран да ли је српски ас повређен.

– То је његова ствар, нисмо разговарали, тако да вероватно није знао о каквој је повреди реч – навео је светски број два.

Kада је у питању сарадња са Ненадом Зимоњићем, који је на месту селектора наследио Богдана Обрадовића, Ђоковић је истакао да је у питању најбољи и најлогичнији потез.

– Обрадовић је једини селектор који је освојио Дејвис куп и његов допринос том успеху био је велики, али дошло је време за промене и Зимоњић, који је већ радио овај посао пре десет или више година био је најлогичнији избор. Осим тога, он је јос активан играч, може да нам помогне, а поен у дублу је изузетно важан – поручио је Ђоковић.

Меч између Србије и Шпаније игра се од 7. до 9. априла у дворани Александар Николић.

 

Извор: Telegraf.rs/Tanjug