Издвајамо Србија

ОВО ЈЕ БРУКА И СРАМОТА: Ево чије су хапшење тражиле „ЖЕНЕ У ЦРНОМ“(ФОТО)

„Жене у црном“ настављају да показују своје право лице па су овог пута тражили да се Владимир Путим пошаље у затвор

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Невладина организација „Жене у црном“ јуче је организовала протест испред амбасаде Руске Федерације у Београду. Повод за одржавање протеста је био прогон хомосексуалаца у Чеченији.

Међутим, припадници организације „Жене у црном“ на челу са Сташом Зајовић осведоченим србомрсцем и великом пријатељицом самопроглашене државе Косово морали су да убаце у борбу за људска права и политичке захтеве својих западних ментора и финансијера. Па је у складу са инструкцијама својих финансијера Сташа Зајовић на протесту држала велики транспарент са натписом „Затвор за Путина“.

Очигледно је „Жене у црном“ сваком приликом под плаштом борбе за заштиту људских права промовишу србофобију и русофобију.

Борба за људска права је легитимна и ми је подржавамо, али борба за интересе страних сила је шпијунажа и злочин против сопствене државе, а то не подржавамо.

Остаје само да се запитамо зашто Сташиним „Женама у црном“ смета човек који је Русију вратио тамо где јој је и место, зашто јој смета човек који се изборио да његов народ живи боље и држава постане водећа светска сила, а који са друге стране блиско сарађује са нашом земљом.

Сигурно је само то да им Путин не смета због људских права.

Портал СрбијаДанас.цом послао је питања овој организацији, али нам до објављивања овог текста нису послали одговор.

Извор:srbijadanas.com