Издвајамо Србија

ОВО МОЖЕ БИТИ КОБНА ГРЕШКА ЗА ВУЧИЋА: Ако ово дозволи СРБИЈА ће се дићи, МИЛИОНИ ЋЕ ИЗАЋИ НА УЛИЦЕ!

БЕОГРАД – Избори и постизборни протести су још увек главна тема која тресе Србију, али у јавности се појавила информација која би могла постати приоритет, а реч је о агресивном ЛГБТ насиљу које се у позадини изборне буке спроводи у Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У питању је, веровали или не, најновији допис послат вртићима и школама у Србији, односно, директива и наредба групе невладиних организација, још једне интересне НВО групе која ради у оквиру министарства послове које треба да ради министарство.

Из овог Министарства је послат допис којим су директори образовних установа обавештени да је неопходно да се, колико одмах, у садржаје предмета као што су Српски (матерњи) језик, Свет око нас, Природа и друштво, Физичко васпитање, Грађанско васпитање, Биологија, Cоциологија, Устав и права грађана и Психологија, уведу наставне јединице о „сексуалном насиљу“.

Суштински, допис је од тзв. Групе за заштиту од насиља и дискриминације коју чине домаће и стране невладине организације и фондације, а потписан је од стране саветнице у Министарству просвете Гордане Меденице.

Агресија којој никако не сме да буде препуштена просвета и просветни радници јесте ЛГБТ пропаганда којом се дискриминишу основна родитељска и дечја права. Држава мора да заштити грађане Србије и институцију породице од овог покушаја насилног наметања ЛГБТ пропаганде у српске вртиће, основне и средње школе.

Реч је о идиотизмима попут образовања деце од 3 до 5 година „о сексуалном насиљу“. Јасан формат ЛГБТ пропаганде замаскиран бригом о дечијим правима, односно, формат „геј прајд“ пропаганде која представља механизме злоупотребе стварних права и питања хомосексуалаца, проблема хомосексуализма и комплетне ЛГБТ популације.

Нови „образовни програмски пакети“ приказују деци слике ЛГБТ природе, односно, цртеже интимних односа особа истог пола. У питању је љубљење две жене и слично, као што је већ виђано по „образовним“ материјалима у иностранству.

Треба подвући, јер је готово невероватно – одредба је послата чак и вртићима и постоји програм намењен деци од 3 до 5 година.

Грађани Србије су показали разумевање за Вучићев потез одржавања „геј параде“ у Београду под строгим мерама безбедности, схватајући то као одређени вид „баланс политике“ и уступак ЕУ који неће на значајан начин променити културу живљења или животна схватања српског народа, односно, грађана Србије.

Међутим, уколико Вучић из те позиције „човека којем су породичне вредности од непроцењивог значаја“, каквим се и директно представља у јавности и каквим га доживљава највећи број грађана Србије, пређе у позицију ЛГБТ промотера и одвратног ЕУ слуге, те тако на таласима нове изборне победе покуша да направи својеврсни постизборни заокрет попут Доналда Трампа у Америци који изокреће свој политички курс, слоган „Вучићу, педеру!“ ће попримити веома другачији и далеко озбиљнији значај.

Породица у Србији има статус светиње и уколико „прође“ ова фашисоидна одредба послата директорима вртића и школа, ускоро у Београду неће нови председник Србије тако олако пребројавати масе на улицама и могли би бити сведоци „репризе Париза“, па да на улицама буду далеко већи протести као пре пар година у француској метрополи када су милиони породичних људи са својом децом изашли на улице у одбрану основних породичних права и у циљу заустављања ЛГБТ агресије и ужасних закона о хомосексуалним браковима и усвајању деце.

Овако озбиљно питање од врхунског значаја за све грађане Србије, а посебно већ остварене породичне људе, мора бити референдумско и то Вучић веома добро зна.

Иако НВО сектор из сфере ЛГБТ-а је успео да наметне законске одредбе којима се крши право на морал које је уставна одредба Републике Србије, не треба заборавити да то није прошло тек тако и да су у то време, време владавине Бориса Тадића, подношене кривичне пријаве републичком јавном тужилаштву против Тадића лично, против ДС-а и против низа невладиних организација и фондација због кршења уставних и законских одредби, злоупотребе положаја, те организованог криминала.

Сетимо се такође да је 2010. године тадашњи министар одбране, Драган Шутановац из ДС-а, претио извођењем војске на улице против, како су етаблирани медији преносили пар хиљада, а суштински пар стотина активиста патриотских невладиних организација и покрета, као и значајног броја припадника навијачких група, који су изашли да протестом одбране основна права грађана Србије и на крају ушли и у сукоб и са полицијом због бесрамних наређења и агресивне противуставне политике Бориса Тадића који се при томе толико понижавао и уназадио Србију и све грађане Србије, а посебно српски народ, да га је чак у одређеном тренутку и патријарх Иринеј јавно опоменуо поруком да „се исправи“ због свог пузећег, слугерањског и понижавајућег става који као председник Србије заузима наспрам западних земаља и ЕУ.

Уважени београдски професор Слободан Антонић скренуо је пажњу јавности на последња деловања министарства просвете и написао је одличан текст и веома квалитетну анализу одредби које ће вртићи и све школе морати да примењују, а по налогу групе невладиних организација коју чине „Инцест траума центар“, „Реконструкција –
женски фонд“ , „World of Children Award“ и канадскa фондацијa за локалне иницијативе „Canada“.

Конкретне материјале и дописе послате од интересне групе која ради у оквиру министарства просвете можете погледати ОВДЕ

Извор: Комерсант.рс