Издвајамо Србија

ПЕТРУШИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Арапи потчињавају Војводину и део Београда, купују земљу како би… (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац. Бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе. Човек који је у рукама држао највеће тајне света, учествовао на бројним ратиштима и познавао најутицајније људе у Европи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Петрушић није отворено рекао, али ако прочитамо између редова, долази се до закључка да је амерички напад на Сирију ствар договора. Наиме он се пита зашто сиријски С-300 који је Асад купио од Русије није оборио америчке ракете, дакле о не говори о руском С-300, иако се сви питају зашто руски није реаговао, па зар није логичније да сиријска ПВО прва реагује у заштити своје државе.

Он тврди да је Саудијској Арабији неко дао моћ већу од Турске и да 99% грађења аутопутева у Србији они финансирају, те да желе да потчине Војводину и део Београда а оно што посебно треба да нас забрине је масовна куповина имања од стране Арапа не само у Војводини, него и у централној Србији и тамо насељава своје људе.

Господин Петрушић наводи да Саудијска Арабија има такву финансијску моћ да утиче на све живе структуре у овом региону и да тај новац долази од структура сличних онима о којима се овде стално прича, да се тај новац испумпава одавде а онда се преко Саудијаца враћа, познато је да су њихови шефови били Бил Клинтон, Џорџ Буш, као и старији Буш, који су раније фабриковали Абу амзу, Бин Ладена, Мул Омара у Авганистану и ти људи се данас враћају нашим територијама.

Он открива да је њихов главни стратешки циљ грађење аутопутева између Косова и Албаније па све до Грчке, како би заузели обале Грчке, Албаније, Црне Горе, како би све те обале до Турске продали.

Сви наши проблеми потичу од тога да Саудијци имају велики интерес да на нашој територији инсталирају своје системе, који ће нормално њима служити како верски тако и монетарно и многим другим стварима, те су њихови агенти максимално уплетени у све структуре на територији Србије, каже господин Петрушић.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате шта још открива наш познати контраобавештајац

 

Извор: Србија јавља