Издвајамо Србија

ПРИЧА КОЈА ЈЕ РАСПЛАКАЛА РЕГИОН: Дечак уместо бицикла желео козу,ево шта се десило са њим(ВИДЕО)

Мене вала не занимају ни бицикла, ни ништа. Ја волим козе јер од њих имам млека сваког јутра, од бицикла немам никакве користи, биле су речи 16-годишњег Јасмина Хачкчића из Ступара крај Кладња пре годину дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Многи добри људи јавили су се и помогли Јасмину да оствари своју жељу, а новинари су посетили овог младића, како би смо се уверили како живи данас.

– Све је било добро, а онда је неко на Фејсбуку објавио да нас је посетио Ведад Ибишевић и донирао 40.000 КМ и све је стало. Наравно да то није истина. Није ми јасно коме одговара да шири такве неистине и дезинформације. Али ето…- говори Јасмин, те показује шта је урадио са донацијама које су до тада стигле.

– Направио сам шталу, купио краву… Имам и 10-ак оваца, нешто коза. Доста коза ми је покрепало, није ми јасно зашто. Као да их је неко отровао… То ми је највише жао. Волим животиње, сваки дан сам са њима – каже Јасмин којег је екипа Фокуса сзатекла како чува краву.

Јасмин каже да му је жеља да скупи 4.000 КМ које су му потребне како би његов брат, који има проблема са очима и слабо види, отишао на операцију у Београд.

– Покушавам скупити средства и за мрежу да оградим део земљишта које сам очистио, па да могу пустити овце и козе да пасу – поручује Јасмин, који напомиње да је најсретнији када се налази у друштву животиња.

Жеља му је и да временом покушају направити своју кућу, будући да ће се ускоро морати иселити из привременог смештаја за избеглице у којем се тренутно његова породица налази.

Уколико желите контактирати породицу Хачкчић, то можете учинити на број телефона (062) 149-630.

Извор:srbijadanas.com/Фактор.ба