Издвајамо Србија

ПРОГОВОРИО „ПАДАВИЧАР“ ИЗ ЕМИСИЈЕ „ЋИРИЛИЦА“: Ево шта је рекао о паду иза Вучића… (ВИДЕО)

Заиста не желим да дајем никакве изјаве, тренутно само хоћу мир после свега што се десило – рекао је Ранко Пешовић, момак који је постао ултра популаран на друштвеним мрежама, након што је у једној политичкој емисији, током гостовања Александра Вучића, пао у несвест.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мени је савест мирна и јасно се види на снимку да ми се заиста слошило. Битно ми је само да ми је са здрављем све у реду, јер сам радио анализе, које су то и показале – додао је он и рекао како не жели да разговара о коментарима и прозивањима који не престају на Фејсбуку и Твитеру још од прошлог четвртка навече.

Пешовић је свој профил последњих дана додатно заштитио и „закључао“. Ипак, како се могло сазнати, реч је о момку рођеном 1988. године, пореклом из Прибоја, који живи у Малој Иванчи поред Сопота. Студирао је Факултет техничких наука у Новом Саду, а годинама се активно бави фудбалом, заједно са својим братом Марком.

Снимању емисије на ТВ Хепи, где је био смештен буквално одмах иза премијера Александра Вучића, присуствовао је са Саром Вукосављевић, за коју „коментатори“ на друштвеним мрежама претпостављају да му је девојка.

У појединим коментарима спомињано је и да је учествовао као статиста и у чувеном предизборном споту Александра Вучића у којем се радња дешава у авиону. Ово је, за сада, остало само у сфери нагађања и трачева, пошто се Пешовић нигде не може јасно видети на снимку.

Не интересује га политика, већ само спорт

Оно што је чињеница, нигде на његовом Фејсбук профилу не постоје слике, нити било какви коментари о политичкој припадности, који су карактеристични за чланове или симпатизере странака.

У првом плану је искључиво – фудбал.

Ево како је изгледао тај „пад у славу“

https://youtu.be/RYfzD6eDR20

 

Извор: Блиц.рс / Маша Милојковић