Издвајамо Свет

ПУТИН ЛУПИО ШАКОМ О СТО И УЗВИКНУО: Ако ЦИА има руске крви на својим рукама, ЗАЖАЛИЋЕ ШТО СУ ПРОБУДИЛИ МЕДВЕДА!“

Путин (фото:ЈуТјуб)

На ванредном састанку који је сазвао, Владимир Путин је рекао да је “95% светских терористичких напада оркестрирано од стране ЦИА.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говорећи, иза затворених врата, форуму за највише ешалоне власти и особљу у свом родном граду Санкт Петербургу, Путин је одговорио на питања о експлозији у метроу, указујући на то ко је одговоран за већину светских терористичких напада: Америчка паралелна држава, и радикалне исламистичке групе које они спонзоришу како би дестабилизовали кључне регионе у свету.

Путин је ударио шаком о сто и узвикнуо: “Ако ЦИА има руске крви на својим рукама, они ће заувек зажалити што су пробудили руског медведа из свог мирног сна,“ наводе извори блиски председнику. Путин је тада обећао да ће још више појачати истрагу терористичког напада.

На питање да ли је бројка од 95% тачна, Путин је тешко уздахнуо и фиксирао окупљену групу, које је његов заштитни знак, пре него што је објаснио да што се тиче тога како свет ради, није баш све онако како изгледа.

Путин тврди да је ЦИА проблематичан елемент паралелне државе, и “израз воље светске олигархије и њихове визије за Нови светски поредак.“

Путин је рекао да су докази свуда, и да он лично има сазнање о њиховим пословима.

Довољно је рећи, ЦИА данас постоји као део Америке – али она свакако није америчка. “ЦИА не ради у име америчког народа или у њиховом интересу.“

На питање да ли мисли да је бомба у Санкт Петербургу била почетак завере ЦИА-е да га збаци са власти, као што је сугерисано у медијима, Путин је рекао: “Биће потребно више од вреће трикова у метроу да бих ја трепнуо.“

Путин је такође рекао да је човечанство изманипулисано да постане “несвесно,“ кроз употребу програмирања од стране медија и политике, а савршен пример је покорна реакција јавности на недавно WикиЛеакс-ово цурење Ваулт7.

Уместо да подстичу протесте широм света у вези са прекорачењем и незаконитим активностима ЦИА-е, мејнстрим медији су активно заглупљивали масе и умиривали их да се повинују.

 

Извор: Wебтрибуне.рс