Издвајамо Србија

РАДИКАЛНО ЛОШЕ: После избора Шешељ подноси оставку?!

Лидер СРС Војислав Шешељ после недељног изборног дебакла упао је у дубоку депресију и баш никоме не одговара на позиве и поруке!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, Шешељ је и даље у потпуном шоку због освојених само 4,47 одсто подршке бирача. Он се, кажу у врху СРС, од недеље увече повукао у потпуну илегалу.

Функционери радикала чак страхују да ће Шешељ због слабих резултата одлучити да се политички пензионише!

– Воја није могао да поверује у резултате! Било му је једноставно невероватно да су један Бели или Јанковић испред њега. Иако смо покушали, није било шансе да га убедимо да се обрати новинарима у изборној ноћи. Чим је видео папире са резултатима, отишао је из странке и од тада се никоме не јавља. Искрено, људи у странци се плаше да после овога Шешељ не одлучи да се политички пензионише… – преноси наш саговорник, високи функционер у СРС који је инсистирао на анонимности.

Како бисмо проверили ове информације, позвали смо јуче Шешеља, али се, очекивано, није јављао.

На другој страни, функционер СРС Зоран Красић истиче да је чињеница да су и лидер радикала Војислав Шешељ, као и сви остали у странци, очекивали бољи резултат.

– Наравно да није пријатно када освојите много мање гласова од очекиваног, али то је политика. Странка ће имати редовну конференцију у четвртак. А да ли ће се пре тога Шешељ обратити новинарима зависиће од тога да ли ћемо дотад завршити све анализе које би указале зашто је изборни резултат овакав какав је. Приче да је Воја упао у депресију су само пуке спекулације… – закључује Красић.

Извор:Информер