Издвајамо Србија

РАМБО АМАДЕУС ПОДРЖАО ПРОТЕСТЕ: Ако су они плаћеници, и ја сам!

Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус, на свом Фацебоок профилу осврнуо се на студентске демонтрације против новоизабраног председника Србије, Александра Вучића. У целости преносимо његов статус

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Као и увијек до сада, на страни сам студената. Ако су они плаћеници, и ја сам. Сигурно сам плаћенији од већине. Наравно, ја бих имао мало друкчије захтјеве од њих, не бих се бавио персоналним рјешењима, само правилима.

1. Таблоидима и шунд телевизијама одузети право на информативни програм и објаву вијести из политике, било какве политичке емисије. Ред сиса, ред гузица, ред политичара – деградира и нас и власт.

2. Независна студентска комисија да среди бирачке спискове, наводно има више бирача но пунољетних становника.

3. Увођење законске обавезе гласања – демократија је таоц неодговорних апстинената. Најревнији су очигледно ови што оловку узимају једном у 4 године у руке, па неће никако да пропусте тај доживљај. Најнеодговорнији су ови што мисле да знају све, што се понашају као да је избор за мис, па им се „нико не свиђа“.

4. Ограничити минутажу појављивања политичара на телевизији. Овај се појављује 100 пута више него Тито. Тито је, сјећам се био само првих 5 минута дневника, а говоре је држао само кад је нека фрка или прослава, једном у 3 мјесеца. Овај је на тв дуже од спикера.

5. У Информативним емисијама укинути информације шта је ко рекао, оставиити само шта је ко урадио. Шта се стварно догодило. Од паламуђевине се не разазнаје шта јесте а шта није.
6. Свако вече на ТВ дневнику показивати графиконе спољног и унутарњег дуга, број незапослених, топ листу просјечних доходака у Европи.

7. ……………

8………….

9…….Слободно допишите, али водите рачуна, правила треба да важе за све

Извор:Курир.рс