Издвајамо Свет

ШОКАНТНА САЗНАЊА О ФАВОРИТУ ЗА ПРЕДСЕДНИКА ФРАНЦУСКЕ: Макрон је ГЕЈ ожењен бабом, која служи као параван!

Фото: Јутјуб

Емануел Макрон (40), који је добио највише гласова у првом кругу председничких избора, ожењен својом бившом професорком, 24 године старијом Брижит Троњ (64). Медији сумњају да је у вези са мушкарцем, а да му је она само параван

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кандидата за председника Француске Емануела Макрона (40), који је добио највећу подршку у првом изборном кругу у недељу, бије глас да је геј и да то крије браком са женом 24 године старијом од њега, својом бившом професорком Брижит Троњ (64).
Француски медији спекулишу да је Макрон у вези са мушкарцем десет година, колико је у браку са Брижит. Како наводе, она, која с првим мужем има троје деце и баба је седморо унучића, само му је параван.

Веза с водитељем

Медији су више пута досад спајали Макрона са радијским водитељем и генералним директором Радио Франса Матјеом Гајеом (40). Та тема је покренута и крајем прошле године током кампање, након што је посланик Републиканске странке Никола Дуик у интервјуу руском Спутњику открио да иза Макрона стоји геј лоби.

– Макрона зову миљеником француских медија, које држе „свима нама познати људи“. Осим тога, подржава га и бизнисмен Пјер Берж, пословни партнер и дугогодишњи љубавник Ив Сен Лорана, декларисани хомосексуалац, који се залаже за признање геј бракова. То је веома богат и моћан геј лоби који стоји иза Макрона – навео је Дуик.

Баш у то време оснивач Викиликса Џулијан Асанж објавио је да има „веома занимљиве“ податке и „прљавштину“ о Макрону.
Рекао је да је до тога дошао читајући хаковане мејлове Хилари Клинтон, али није навео шта је тачно у питању. Медији су, међутим, нагађали да је реч о Макроновој вези с неким мушкарцем, вероватно са Гајеом.

С друге стране, Макрон константно негира да је хомосексуалац и тврди да обожава своју супругу. Последњи пут је у фебруару био принуђен да јавно каже да не води двоструки живот.

– Тврдње да водим тајни живот највише погађају Брижит. Она је са мном од јутра до вечери и пита се како бих то физички могао да урадим. Ако кроз ћаскање на некој вечери чујете да водим двоструки живот или ако вам неко проследи мејл о томе, знајте да је у питању мој холограм који је побегао, а не ја – рекао је Макрон.

Зову је педофилом

Ипак, његова веза са времешном професорком одувек је свима била сумњива, али нико није спорио да је Брижит заљубљена у свог супруга. Критичари, међутим, имају обичај да је називају и педофилом, будући да је Брижит заволела Макрона кад је он имао само 15, а она 39 година. Наиме, она му је предавала драму док је био у средњој школи „Провиданс“ у Ламјену.

– Није био попут осталих, није био тинејџер. С одраслима је имао однос на равној нози – изјавила је она у француском документарцу снимљеном прошле године.

Сећа се да јој је једног дана Макрон дошао са плановима да заједно напишу представу за матуранте.
– Нисам мислила да ће то тако далеко отићи. Мислила сам да ће му досадити. Писали смо, и мало-помало потпуно ме је освојила интелигенција тог дечака – рекла је Брижит.

Са 17 година Макрон је отишао из Ламјена како би наставио школовање у Паризу, обећавши притом да ће је оженити.
– Звали смо једно друго стално и проводили сате на телефону. Временом је поразио сав мој отпор, на невероватан начин, стрпљењем – навела је професорка.

Она је напустила мужа да би била у вези са Макроном, за којег се на крају удала 2007, кад је он имао 30, а она 54 године.
Жан-Мари ле Пен: Макрон је кандидат система

Оснивач Националног фронта Жан-Мари ле Пен, отац Марин ле Пен, којег је она избацила из странке, стао је на ћеркину страну, упркос несугласицама које има с њом. Он је описао њеног ривала Макрона као подмуклог кандидата.
– Емануел Макрон је заправо кандидат система. Био је министар председника Франсоа Оланда и премијера Мануела Валса. Он је мистериозни кандидат који постиже успех онако маскиран и насмејан.ц

 

Извор: Информер