Занимљивости Издвајамо

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: У лобањи Наполеона Бонапарте пронађен микрочип постављен 1794. (ВИДЕО)

С времена на време се појаве велики људи који успеју да промене свет.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако су нпр. Џингис Кан, Александар Велики и Наполеон Бонапарта освајали свет користећи своју храброст и интелигенцију, али и лукавост и немилосрдност.

Међутим, постоје људи који сматрају да је за успех ових великих историјских личности заслужна помоћ из спољашњег света.

Француски научници су 2012. године прегледали Наполеонову лобању, када су дошли до запањујућег открића. Др Андре Дибоа је тражио знакове поремећаја хипофизе како би утврдио да ли је то утицало на малу висину овог владара, а онда је уочио малено испупчење унутар лобање.

Он је унутар кости пронашао необични микрочип од отприлике 0,5 цм. Судећи по томе како је кост зарасла око чипа, истраживачи су закључили да је он уграђен Бонапарти док је још био веома млад.

Истраживачи су претпоставили да је у питању микрочип иако не могу да га повежу ни са једном познатом технологијом. Да ли су Наполеона отели ванземаљци? Ако јесу, он свакако о томе никад није говорио.

Интересантна чињеница је да је он нестао на неколико дана у лето 1794. године када је имао 25 година. Наполеон је тврдио да су га држали као затвореника за време Термидорске реакције, али не постоје никакви докази о овом хапшењу.

Он је за релативно кратак период времена доспео на власт, поставши командант читаве француске војске и претворивши је у супериорну силу.

Ређале су се победа за победом, а онда је 1804. године он прогласио себе за цара Француске. Успео је да освоји већи део Европе, газећи све који су му стајали на путу.

Његови војни стратези су били корак испред свог времена, али и сам Наполеон је био одличан тактичар. Др Дибоа је рекао да је имплант можда на неки начин појачао његове способности. Он је такође рекао да је имплант можда мењао електричне сигнале који су се кретали од мозга до срца, пошто је Наполеон често држао руку на грудима.

Последице овог открића су огромне. Уобичајене жртве ванземаљских отмица су нормални људи који немају већу улогу у људском друштву.

Уколико је ово откриће тачно, то значи да су ванземаљци интервенисали у прошлости како би променили курс историје, а могли би то урадити поново и у будућности.

Нико не зна чему су те интервенције служиле и да ли су их ванземаљци спроводили како би помогли или одмогли човечанству.

 

Wебтрибуне.рс