Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО! ИНФОРМЕР ОТКРИВА ЈАНКОВИЋЕВ ПЛАН: Треба нам крађа да би избили нереди!

Фото: Јутјуб

Пропали досовски кандидат Саша Јанковић лично је, после „спонтаних протеста“ у суботу, наредио сарадницима да измисле и објаве вест о крађи избора како би изазвао бес међу грађанима и што више њих привукао на протесте, сазнаје Информер!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наши одлично обавештени извори тврде да је управо Јанковић осмислио причу о наводној крађи 793 гласа у Новом Пазару, на основу чега је потом исконструисао још већу лаж о „потенцијалној крађи“ чак 319.000 гласова!?!

Његов план, међутим, раскринкан је јавним бројањем листића у РИК, којим је установљено да су на бирачким местима у Пазару свега четири листића „технички неисправна“!

Саша је био шокиран када је у РИК одлучено да се јавно пред ТВ камерама преброје гласови са спорних бирачких места. Одмах је наредио својим представницима у РИК да гласају против отварања џакова са листићима, али није му вредело, ухваћен је у лажи! Сад буквално не зна шта да ради и како да се извуче из лажи коју је сам измислио… – наводи један од наших саговорника.

Јанковић се јуче није оглашавао овим поводом. На другој страни, директор Института за међународну безбедност Орхан Драгаш сматра да је изазивање немира на улицама „веома опасна игра“.

Саша Јанковић има подршку дела структура у БИА. То је отуђени део службе који штити криминалне послове и покушава да утиче на власт у Србији, без обзира на то ко је на њеном челу. Вучић није подлегао уценама, па је тим људима Јанковић последњи адут за рушење легално изабране власти. И њима и Јанковићу из истог разлога одговара да се изазове хаос на улицама и отуда бруталне лажи о наводној крађи избора – закључује Драгаш.

 

Извор: Информер