Издвајамо Србија

СЛАВКО НИКИЋ БРУТАЛНО ИСКРЕН: Мило је мислио да ћу ја за шаку пара да продам Србију и Русију(ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је пуковник Славко Никић, бивши обавештајац српске полиције и активни учесник рата на Космету.Тема емисије је била Црна Гора и позив за сведочење у црногорском тужилаштву за борбу против организованог криминала у случају измишљеног атентата Миле Ђукановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ја сам нормално одбио то сведочење јер ми непада напамет да сарађујем са тужилаством које ради у дилу са шиптарским тужилаштвом.Када сам то одбио добио сам позив из српског тужилаштва да сведочим и пристао сам онда јер српско тужилаштво се неодбија,јер сам ја Србин пореколом из Црне Горе.

Оно што треба да зна Српка јавност мене је преварила Српска тужитељка Лидија Игњатић и никада ме није позвала али је снимак уредно предала или продала некој служби за коју ради и тај снимак мог сведочења је освануо у црногорским медијима.Зато упозоравам све Србе и који иду по неку потврду ако непотпишу могуће је да неко попут ове госпође Лидије дају другој држави.

После тога ступају са шиптарским тужилаштвом у контакт и лично са Хашимом Тачијем и подижу оптужницу против мене за ратне злочине.Постоји могућност да против сваког Србина који се дрзне да наљути Мила Ђукановића уз помоћ лажних шиптарских сведока подигне оптужница као што је мој случај.Ја сам мислио да је Српско тужилаштво за борбу против организованог криминала али не они су за организовани криминал јер су стали на страну непријатеља Србије.

Све специјалне јединице војске Србије нама ветеранима неће моћи ни макароне да нам скувају,толико за Александра Вучића и његове специјалце.

Битно је да ми и дан данас прети шиптарска мафија ликвидацијом јер сам доказао да је Мило Ђукановић излажирао свој атентат.Ако је генерал Дикић крив зашто држава Србија и јавност немогу да чују шта је све то он урадио јер је њега неки битанга Синђелић оптужио јер је он кључни сведок.За мене Дикић је жртва јер је имао чин генерала и став да треба српски поступати када си у служби.

Био сам оптужен да сам умешан у убиство Зорана Ђинђића али у мојој књизи Злочиначко удруженње ДОС лепо пише како је припреман атентат.

Када Вућићевог брата удари неко палицом он то неопрашта никоме када неко нашу браћу покоље на Косову он је одмах спреман то да опрости и преговара.Ови што сада бране Косово ме подсећају на мапет шоу јер више од организованог криминала угрожавају Србију.

Ово је само део истине коју је изнео пуковник Никић остале шокантне ствари о Александру Вучићу и шиптарској мафији,ко је био највећи дилер херојина можете погледати у видеу испод тескста.

Извор:Србија Јавља