Издвајамо Србија

СОЊА КАРАЏИЋ ОДБРУСИЛА ПЛАВШИЋКИ: Биљана нађи доброг неуропсихијатра!

Ћерка Радована Караџића бурно реаговала на оптужбе да је њен отац био ратни профитер и кукавица

Loading...

Биљана Плавшић би требало што пре да потражи помоћ неуропсхијатра, поручила је Соња Караџић бившој председници Републике Српске поводом тврдњи да је њен отац Радован Караџић ратни профитер и невиђена кукавица!

– Она је то већ писала у својој књизи, а онда упућивала породици извињење да то није баш тако како је објављено! А онда се опет појаве њене изјаве и прича нешто блаже или горе…

Она је једна тужна фигура изванредне професорке али осредњег политичара, тужна судбина психичког пропадања, повремено луцидна, повремено не. Поручујем јој да престане да нам се извињава јер тако како она показује и приказује те људе, тако их нико није видео, нити доживео.

Желим јој сву срећу и да коначно нађе доброг неуропсихијатра који ће се позабавати њеним стањем јер ово мени тера сузе на очи због њене тужне судбине – коментарише Караџићева ћерка.

Плавшићева је у интервјуу за Њузвик, о чему је Курир јуче писао, изјавила да су Радован Караџић и Момчило Крајишник профитирали у рату деведесетих од шверца и да су њихова браћа Лука и Мирко контролисали границу према Црној Гори и прелаз Рачу. Она их је још оптужила да нису марили за народ и да је бивши председник РС знао често у то време да каже:“Некад народ иде у п. м.“ Она је за Караџића још рекла да је он кукавица јер је једном приликом када се запуцало скочио и сакрио се иза ормана.

Лука Караџић тврди да је Плавшићева била љубоморна на његовог брата Радована и да га зато и не чуди што га напада.
– Била је превише инфериорна у односу на њега на свим нивоима, како политичким тако и интелектуалним. А то је код ње изазивало завист и љубомору. Он је имао много проблема због њених екстремистичких изјава 90-их година, то је морао да пегла. Познате су њене изјаве да је спремна да жртвује милион Срба да би остатак живео у миру. Остаће упамћено у историји да је у Хагу признала ратни злочин. То ниједан осуђен Србин није признао. А то што прича о мени су лажи, све глупости – каже нам Лука Караџић.

Момчило Крајишник
ВЕЛИКА ЗАБЛУДА О РАДОВАНУ

Момчило Крајишник изненађен је оптужбама Биљане Плавшић, пре свега на рачун Радована Караџића.
– Једину оптужбу коју желим да коментаришем је да је Радован био кукавица. То је или велика заблуда или намерно искривљивање истине – каже Крајишник.

Извор:Курир/Светлана Војиновић

Loading...
loading...
loading...