Издвајамо Свет

СПРЕМА СЕ НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ: Краљевска породица ће бити запрепашћена!

Краљевска породица ће бити запрепашћена, поручила је ауторка књиге

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Британски принц Хари и његова девојка, глумица Меган Маркл (35) у вези су годину дана, а шушка се и да ће принц ускоро запросити своју изабраницу, иако краљица Елизабета од почетка није одобравала ту везу

Али, Меганина полусестра, Саманта Грант (52), која болује од мултипле склерозе и налази се у инвалидским колицима, тренутно пише књигу и прети да ће у њој раскринкати Меган и открити шта је девојка принца Харија урадила својој породици!

„Када буде зрелија, можда ће разумети шта је урадила. Неће јој се допасти оно што ће прочитати у књизи“, написала је Саманта на Твитеру, али није желела да да назнаку о чему се ради.

Саманта је књигу назвала Тхе Диарy оф Принцесс Пусхy’с Систер (Дневник сестре принцезе од агресије“ прев.аут.) и тако подгрејала гласине да Меган никада није желела да помогне својој породици.

„Увек је била нарцисоидна и себична“, открила је Саманта.

Ако је веровати трачевима, Меган је још као девојчица стално гледала емисије и читала о краљевским породицама, јер је од малена желела да постане принцеза.

Њена полусестра Саманта тврди да ју је Меган одбацила 2008. године, када је закључила да јој је то једини начин да се „попне на друштвеној лествици“, пише Дејли мејл.

„Краљевска породица ће бити запрепашћена оним што је урадила својој породици“, загонетно је поручила Саманта.

 

Извор: stil.kurir.rs