Издвајамо Србија

СПРЕМАЈУ ЗЛО ПОСЛЕ ПРАЗНИКА! Планирају блокаду факултета и скупштине,нападе на посланике и ….

Пропали опозициони кандидати са демонстрантима планирају да после празника радикализују своје протесте, а њихова главна идеја, тврди наш извор, јесте да изазову сукобе тако што ће да ометају рад парламента, нападају посланике владајуће већине и да им забране улазак у Народну скупштину Србије

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, после најаве да се протести прекину током празника и бојазан да ће у наставку протеста доћи мањи број људи, вође потеста су решили да покушају да омасове скупове. Идеје које су им дале одређене структуре у циљу омасовљења протеста тичу се напада на представнике грађана и покушај да обуставе њиховог рад у најави наставка заседања парламента.

Иницијатори протеста против легалних и летимних поредседничких избора забринути су због тога што су протести почели да губе на бројности.

Један од планова борбе демонстраната јесте упад и блокада факултета, а циљ је изазвати гнев осталих грађана.

– Пошто не изазивају реакцију власти, вође протеста спремају се на радикалније мере, како би изазвали гнев и сукобе ширих размера. Прво што ће применити јесте спречити рад посланика, упад на факултете и њихову блокаду, као и блокаду рада парламента. Демонстранти хоће сукобе у Србији ширих размера – наводи наш извор.

Како наводи наш извор, демонстранти се надају да ће овим протестима изазвати хаос који треба да доведе до смене власти.

– Протести у Србији су режирани и имају провокативан карактер. Према стандардном сценарију обојених политичких пројеката, овакве мере имају за циљ слабљење легално изабране власти и дестабилизацију земље. Такве непријатељске акције спроводе се са намером притиска на руководство суверених земаља и изазивање државног удара. Нажалост, трагичне последице оваквог варварског мешања у унутрашње ствари независних земаља видели смо широм света и надамо се да ће народ имати мудрости и храбрости да спасе земљу од обојене револуције – каже извор за Пинк.рс.

Према његовим речима, доказ спољног мешања у унутрашње ствари Србије је одсуство јасног организатора протеста и јаке жеље да се иде на улице, као и широка примена интернет технологија у којој су активно укључени млади људи.

– У Србији, као и у другим земљама, млади су активне социјалне групе и емотивно реагују на оно што се догађа око њих. Тражећи начине да се самоизразе, одувек су били подложни манипулацији и средство за остваривање опасних страних циљева. Спољни фактори желе да искористе младе који су одрастали након бомбардовања Србије, разарања земље, санкција и 5. октобра, како би земљу вратили у хаос и насиље. Ко год се нашао под њиховим утицајем треба да се запита какву Србију жели: независну, јаку и просперитетну или слабу и подложну утицајима оних који су убијали Србе – наводи наш извор.

Извор:Информер/Пинк.рс