Издвајамо Србија

СВАКА ЧАСТ! Чистачица пронашла торбу са 5.000 евра и вратила власнику

Звонко Миљковић, пољопривредник из села Ждраљица код Крагујевца, изгубио је торбицу са 5.000 евра и личним документима. Захваљујући чистачици Марини Миленковић, све му је враћено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Продао сам трактор и упутио сам се са новцем у МУП да узмем документа за приколицу. Око 15 сати узео сам тај папир и ставио га у торбицу с новцем. Изашао сам напоље, све време сам мислио да је торбица код мене, и ушао у аутомобил. Тек када сам дошао кући, видео сам да је нема. Враћао сам филм, али нисам могао да се сетим где сам је изгубио. Касније су ме позвали из полиције јер су на потврди за приколицу која је остала у торбици видели моје име и адресу. Имао сам среће што је торбицу нашла жена која је поштена и савесна. Марина је од сада мој пријатељ за сва времена – прича Звонко Миљковић.

Марина Миленковић, која је пронашла торбицу са великом сумом новца, ради већ 26 година као чистачица у МУП-у.

Чистила сам просторије где људи узимају лична документа. Питала сам људе који су чекали да ли је неко од њих изгубио торбицу, али се нико није јавио. Осетила сам да у торбици има нечега и однела сам у дежурну службу полиције. Имала сам пуно поверења у колеге полицајце којима сам дала торбицу. Дуго радим, али никада до сада нисам пронашла нешто вредно. Људи губе ствари, заборављају. Драго ми је да је власник пронађен – каже Марина Миленковић.

 

Извор: Блиц.рс