Издвајамо Србија

СВЕДОЧЕЊЕ РАДНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА: Криминалне акције МИГРАНАТА ће прећи у ТЕРОРИСТИЧКЕ а нема ко да ме чује!

Марјан Манић, радник обезбеђења на објектима у околини Економског факултета у Београду сведочи за ПАТРИОТ о свакодневном насилничком понашању миграната.

Loading...

Марјан је пре неколико дана објавио статус на свом Фејсбук профилу да је дошло до опште туче миграната у парку крај Економског факлутета. Ове туче су постале део „рутинског понашања“ миграната тако да више нису занимљиве српским медијима, сем кад неко од тих истих миграната не настрада.

Ево шта Марјан Манић, у изјави за Патриот, каже о понашању миграната:

– Није то први пут. Није то ништа што се није могло очекивати. И ове вечери, док ово пишем, гледам како се две групе миграната у парку туку. Гледам и беспомоћну полицију која не сме да реагује. Вечерас се туку њих 20 међусобно због „дојаве“… Пре две ноћи био сам сведок како су се две групе миграната тукле немилосрдно користећи палице, ножеве и бодеже, због „тала“ од 1200 евра које су требали да поделе међу собом.

Један од главних је на „дивном“ енглеском објаснио осталима како неће из парка отићи живи док се њему не да његов део.

Стајао сам по страни и слушао и гледао. Моје радно место у последњих годину дана је постало изузетно плаћено.
Поред власника ноћних клубова и барова који ме унајме да радим код њих, све учесталије су и понуде других власника приватних радњи, да их чувамо од миграната. Па тако долазе понуде од пекара, продавница, дневних кафића, па чак и фотокопирница.

Мигранти имају разрађене и добро смишљене акције, не може им ништа ни полиција ни закон.

Међутим, ако неко од службеника обезбеђења из оближњих локала одреагује, казне су огромне и ту полиција одмах реагује.

Kада сам имао неколико ситуација у којима сам морао да одреагујем и применим физичку снагу и силу, ја сам био привођен или су новинари од тога правили спектакл.

Имао десетак ситуација у последњих годину дана где сам морао да реагујем и на начине како сам обучен и знам, спречим бахато понашање миграната. На жалост, пре две ноћи то није било могуће, и сама полиција је немо посматрала у пуној ратној опреми како се мигранти међусобно хладним оружјем скоро убијају. Испред академске установе Економског факултета.

Питање је дана кад ће нечије дете страдати а да нико „неће имати овлашћења да реагује“…

Напомињем да већина миграната има и гардеробу и телефоне и лап топове о којима 60% народа у Србији може само да сања.

Ту сам сваке вечери поред парка на вратима клуба, чувам, преносим вести и кад медији неће. Причам истину о криминалној страни миграната да би неко чуо док се не претвори у терористичку…

 

Извор: Патриот.рс

Loading...
loading...
loading...