Издвајамо Свет

ТРАМП ЈЕ ОДИГРАО СВОЈУ УЛОГУ ЖИВОТА КАО ГЛАВНИ ГЛУМАЦ РОТШИЛДОВИХ: Ево ташто је III СВЕТСКИ РАТ неизбежан…

Ротшилдови су пре више деценија купили Доналда Трампа, а сада председник враћа дуг глобалистима испуњавајући наређења Новог светског поретка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чим је Трамп повукао обарач у четвртак, либерални гости на МСНБЦ и ЦНН-у су почели са похвалама а Џон Мекејн и Хилари Клинтон су га тапшали по леђима.

Да не буде забуне, председнички избори у САД су били намештени чак и пре него што је дошло до првог гласања. Ротшилдови су изводили своје старе трикове – финансирали обе стране рата како би подстакли хаос, извукли максималну добит, и осигурали да задрже крајњи утицај када се појави нова власт.

Сви знају да је Хилари Клинтон била фаворит естаблишмента, уз подршку Ротшилдових и Новог светског поретка. Али оно што је мање познато је да је Доналд Трамп такође креација Ротшилдових и глумац који игра улогу у великој превари лажне политике Новог светског поретка, дизајниране да задржи контролу над људима у овом наводном “демократском“ друштву.

Током избора политички аналитичари су рекли да је Трампова функција за председника “припремана тридесет година.“ Пре тридесет година су чланови породице Ротшилд спасили Трампа од банкрота и узели у своје окриље. Они су препознали његов потенцијал као “корисног човека“ и “шареног фронтмена“ за тајне организације које преферирају да остану у сенци.

Размислите како је Трамп изградио своје богатство – и ко га је подржао током његових успона и падова.

“1987. године је Доналд Трамп купио своје прве акције казина када је стекао 93% деоница у Ресортс Интернатионал. Ресортс Интернатионал има прљаву историју која је почела почетком 1950-их година, када је еволуирала од ЦИА и Мосад компаније која је основана у сврху прања новца од трговине дрогом, коцкања и других илегалних активности. 30. октобра 1978. године су новине Тхе Спотлигхт објавиле да су главни инвеститори Ресортс Интернатионал-а били Мејер Лански, Тибор Розенбаум, Вилијам Мелон Хичкок, Дејвид Рокфелер, и један барон Едмонд де Ротшилд.“

“1987. године, након смрти дугогодишњег представника ЦИА-е Џејмса Кросбија, номиналног директора Ресортс Интернатионал, перспективан млати тајкун некретнина из Њујорка Доналд Трамп је ступио на сцену и купио Кросбијеве акције у коцкарском царству.“

“Трамп је убрзо постао домаће име, са својом шареноликом личношћу и својим инсистирањем на томе да низ луксузних хотела, стамбених зграда и других комерцијалних подухвата назове по себи. Али, иако се име “Трамп“ појављивало на насловним странама, имена стварних покретача иза Ресортс Интернатионал – Рокфелер и Ротшилд – су остајала скривена од очију јавности.“

“Након брзог проширења Ресортс Интернатионал-а на Атлантик Сити крајем 1980-их година, Доналд Трамп се нашао у финансијским проблемима јер је тржиште некретнина у Њујорку пропало. Сва три казина у Атлантик Ситију, као и друга Трампова имовина, су били под претњом кредитора. Само је уз помоћ и увереност Вилбура Л. Роса, вишег генералног директора Ротцхилд Инц. Трампу омогућено да задржи казина и обнови своје царство.“

То је наведено у чланку Блоомберг-а од 22. марта 1992. године.

Исти тај Вилбур Л. Рос, који је још увек десна рука Џејкоба Ротшилда, је иступио као подршка Трамповој номинацији у марту 2016. године, што је такође објавио Блоомберг – и тренутно је Трампов секретар за трговину.
У другом потезу да попуни свој економски тим, Трамп је номиновао Стивена Мнучина да буде његов секретар за финансије. То је исти Стивен Мнучин који је провео 17 година радећи за Голдман Сакс, инвестициону фирму која је произвела више секретара за финансије, пре него што је преузела кормило Трампове операције за прикупљање средстава ове године.

Мнучин је такође радио са човеком који је сломио Банку Енглеске. Милијардер глобалиста Џорџ Сорош га је унајмио 2003. године да започне нови посао, Дуне Цапитал, који је усмерен на куповину ризичног дуга.

Ако везе још увек нису довољно очигледне, узмите у обзир чињеницу да је син Џејкоба Ротшилда, Нет Ротшилд, чак био у вези са Иванком Трамп.

Оба кандидата на изборима су била под контролом глобалистичких сила. Имали сте Хилари Клинтон која је жртвовала пилиће и молила у е-мејловима да отплати свој дуг Ротшилдовима. У међувремену, изгледа да је Трамп купљен давно. Он је направљен од стране Ротшилдових. Он плаћа свој дуг именујући битне Ротшилодве људе на кључна места у његовој администрацији, и сада играју глобалистичку игру.

У сваком случају, амерички грађани нису имали избора на овим изборима. Нови светски поредак ради иза сцене већ деценијама стварајући глумце који играју улоге.

То је све време био план Новог светског поретка. Да има оба кандидата која раде по њиховим интересима док систематски читаву нацију окрећу једне против других, стварајући хаос који им је потребан како би погурали свој програм Новог светског поретка ближе завршетку.

 

Извор: Wебтрибуне.рс