Издвајамо Спорт

УДАРНА ВЕСТ! Дарушафака избачена из Евролиге! Звезда иде у четвртфинале!

Истина је да смо суспендовали Дарушафаку због нечасних радњи, рекао је Бартомеу једном од челника Звезде и најавио да ова одлука данас постане и званична

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Евролига је решила да суспендује екипу Дарушафаке, али и судијску тројку која је делила правду на утакмици са Бамбергом, због великог броја контроверзних одлука.

Како се наводи у саопштењу Евролиге, овој лиги је такође сумњиво што је главни спонзор клуба Догуш група која је, потпуно је непознато како, уједно и спонзор самог такмичења.

Спекулише се да су судије Данијел Јерезуело, Петри Мантила и Серхио Силва добили препоруку да није у реду да само два турска клуба иду у Топ 8, пошто је Галатасарај одавно у катастрофалној форми, па да би требало да се тим Давида Блата охрабри пред одлучујући меч са Црвеном звездом, на шта је шокирано реаговао Ђорди Бертомеу.

– Истина је да смо суспендовали Дарушафаку због нечасних радњи, стварно нам није јасно како не могу сами да добијају утакмице када имају овакав буџет. Ако хоће да прођу даље, треба да кажу лепо да променимо формат лиге ако им овај не одговара, или да урадимо нешто слично, можда и да укинемо и тог једног представника АБА лиге који им сада смета – рекао је Бертомеу синоћ у разговору са једним челником Звезде.

Ово је незванична потврда да ће црвено-бели кошаркаши без обзира на исход меча последњег кола у Истанбулу бити учесници плеј-офа, а касније у току дана очекује се и да званичници Евролиге потврде ово.

Априлилилили и Срећан вам дан шале, и надамо се да се нисте наљутили на нас! А сад нам јавите како су вас још преварили данас, или како сте ви преварили некога! Ако још увек нисте смислили како – само им пошаљите неки од наших ПРВОАПРИЛСКИХ ТЕКСТОВА!

 

Извор: А. Прилилић Телеграф.рс