Издвајамо Србија

УДАРНА ВЕСТ НА ФЕЈСБУКУ! ХОРОР У БЕОГРАДУ УБИЈЕН ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ: Лидер СРС поручио, ЖИВ САМ, МРДАМ ОД ЈУТРОС!

Фото: Јутјуб

Јутрос се на друштвеним мрежама појавила вест да је лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ убијен у Београду

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вест је пласирана на лажном профилу који носи име славног холивудског глумца „Николаса Кејџа“. Неслана шала зачињена је фотографијом правог леша који по конституцији подсећа на лидера Радикала, а над којим стоји нагнут полицајац. У углу фотографије стоји и мали портрет Војислава Шешеља како би подметнута информација добила на веродстојности.

Фото: Фејсбук принтскрин

Председник Српске радикалне странке прво се смејао пола минута када су му новинари телефонски саопштили вест да „није више међу живима“.

– Ко, ја мртав? Па, ево причате са мном, или то можда нисам ја… (смех). Жив сам, мрдам од јутрос. Тако и намеравам да наставим – рекао је Шешељ за SrbijaDanas.com.

Додаје да му ово није први пут да су га лажно прогласили мртвим.

– Убијали су ме преко Фејсбука већ неколико пута, а ја се сваки пут само насмејем на то. Изгледа да једино тако могу да ме ликвидирају. Не знам шта да вам кажем. Не могу коментарисати нечије сумануте идеје – каже Шешељ.

На питање да ли мисли да је можда „неслану шалу“ намерно пласирао неко од београдских демонстраната с којима је пре три дана имао сукоб испред Скупштине, Шешељ каже:

– Могу само да нагађам, немам појма. Заиста немам представу ко би и зашто то урадио. Такве ствари ме не погађају и на њих не обраћам пажњу. Нека раде шта хоће, неће ме испровоцирати.

Он напомиње да нема намеру да гони починиоца иако би полиција могла да открије са ког је рачунара постављена лажна информација.

– Нећу ништа да предузимам, баш ме брига. Немам ја времена да се бавим тим стварима, имам озбиљније послове. Онај ко мисли да тако може да ми нашкоди у великој је заблуди. Не осећам да ми је безбедност угрожена ни на који начин и не верујем да би неко преко Фејсбука могао да ме угрози. Преживео сам Хаг, преживећу и ово – закључује Шешељ.

 

Извор: srbijadanas.com / Информер