loading...
Издвајамо Србија

ЂУКАНОВИЋ ОДБРУСИО ДРАШКОВИЋУ: Прво да вратиш паре од НИС-а, Руса и Срба па онда…

Фото: Јутјуб

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић данас је оштро узвратио на ставове које је лидер СПО Вук Драшковић изнео у програму телевизије Н1, оцењујући их као противне државној политици.

Ђукановић Драшковићеве ставове, како је рекао за Танјуг, види као израз политика које су против суверене, независне, безбедносно стабилне и економски развијене Србије.

„Предлажем Драшковићу да прво врати све паре које узео током свих ових година од НИС-а, и од Срба и од Руса, и да кадрови, обожаваоци његове политике, лика и дела, које је деценијама уназад инфилтрирао у јавна предузећа, амбасаде и конзулате и који се годинама бахате уживајући привилегије, одмах поднесу оставке“, поручио је Ђукановић.

Како каже, ако икада у будућности грађани на изборима изаберу Вука Драшковића да води Србију, онда нека он води политику какву год хоће и намешта своје кадрове где год жели.

Ђукановић је додао да ће на првој наредној седници Председништва захтевати од руководства СНС да се јасно одреди према онима који не следе државну политику, којима смета суверена, независна, безбедносно стабилна и економски развијена Србија, а који су последњи у овој држави који могу да држе било какве моралне придике.

 

Извор: Танјуг