Издвајамо Србија

ЋУТИ СРПКИЊО! Исповест Соње коју су Албанке хтеле живу да поједу

Брутално је тукле 5 сати, а онда…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Соња А. (29) , мајка двоје малолетне деце, која протеклих седам година живи и ради у Грачаници тврди да су је почетком априла претукле две Албанке Косоваре Дили (23) и њена другарица Дијана Корћа (27).

Млада Српкиња каже да је брутално мучење трајало више од пет сати, као и да је од монструозности злостављачица напослетку спасао непознат човек ког су Албанке познавале и који је дошао у њихову собу.. Случај је пријавила полицији, али без резултата.

– Овде сам успела да нађем посао у казину. Албанке које су ме напале радиле су са мном неко време, потом су дале отказ. Једном приликом када смо изашле заједно, украле су ми српски пасош, јакну и кључеве од стана – каже претучена жена.

Каже да су јој Албанке рекле након неког времена да оде до Липљана у један мотел како би јој вратиле украдене ствари.

– Нисам хтела да идем тамо, као да сам нешто предосетила. Међутим убедиле су ме, те сам отишла око 18 сати. Када сам ушла на врата насрнуле су на мене. Била сам неспремна, ударале сте ме пикслом, укориченим менијем, шакама, песницама, шутирале су ме, ударци су били један за другим – прича Соња.

Према њеним речима, била је сва крвава, када су је мучитељске ставиле да седне на столицу.

– Скинуле су пертле са својих патика и везале ми руке. С рецепције су тражиле селотејп траку да ми залепе уста јер сам дозивала помоћ. Псовале су ме: „Ћути, Српкињо, је*аћемо ти матер!“ И сваки пут када бих их погледала удариле би ме нечим у главу, или би ме шутнуле у стомак или леђа. Након неког времена наручиле су пљескавицу, како су се договарале, само због есцајга, како би могле да ме секу и једу моје месо – просећа се Соња и наставља:

– У собу је ушао њихов пријатељ и питао шта се дешава, ко сам, рекле су му да сам Српскиња и да ми треба је*ати матер. Видела сам да је човек полудео због тога. Рекао ми је да изађем и да идем кући. Са сестром сам отишла у полицијску станицу и код лекара – реккла је Соња и додала да је за седам година, колико је у Грачаници, први пут доживела овако нешто.

Извор:Курир/СрбијаДанас.цом