Издвајамо Србија

ВЕЉА ИЛИЋ: Млади људи и студенти промениће земљу,отераће ове кадровске богаље власти!

Јовановић да трчи код премијера, овај му држи кривичну што је прегазио човека, каже Илић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Велимир Илић, лидер НС, каже да га није зачудило кад је видео да се Драган Јовановић, председник општине Топола и његов дојучерашњи сарадник, први бацио Александру Вучићу у загрљај пошто је овај саопштио резултате избора.

– Мора да га грли јер му овај држи кривичну пријаву у фиоци што је прегазио човека. Он му је чувар, зато га Јовановић поштује и цени и трчи му у загрљај. Јовановић за то треба да одговара, а не да се шепури уз премијера – каже Илић и пита:

– Да ли је одговорна министарка правде, која одлази код њега (Јовановића, прим. аут.) на приватне ручкове и друже се, а он има кривичну пријаву за убиство?

Илић је подржао Вука Јеремића на председничким изборима и, иако је Јеремић у старту важио за најјачег из редова опозиције, а освојио је тек пет одсто, Илић тврди да није разочаран.

– Очекивао сам да Јеремић освоји више, али нема везе, Вук је потенцијал. Видите, млади протестују зато што се њихове бабе и деде заљубе у неког политичара и гласају за њега редовно, а младост српска одлази напоље јер нема шта да ради. Млади људи, студенти, промениће земљу, они ће отерати ове кадровске богаље власти – казао је Илић.

Извор:Курир/К. Б.