Издвајамо Србија

Вучић не сме Муслиуа у Бујановцу да ухапси а прети Француској протесном нотом!

Вучићев циркус је поново у нашем граду. Данас гледамо премијера ака председника како се нешто куробеца и глуми патриоту претећи Француској можете мислити протесном нотом зато што Србији није изручила убицу и злочинца Харадинаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тај исти несрећник већ више од недељу дана ћути као заливен и не сме ни малим прстом да мрдне док државни службеник Јонуз Муслију отворено прети ратом и комадањем територије Републике Србије.

А зашто би па и реаговао. Вучић баш као и Муслију од доласка на власт комада територију Републике Србије и поклања је шиптарским терористима. Јонуз Муслију и Александар Вучић раде исти посао. Изгледа да је једина разлика која постоји између њих у брзини којом Вучић комада Србију.

Велеиздајничка власт напредног режима у ничему се не разликује од оне шиптарске у Тирани и Приштини. Сви су на истим задацима.

Само још остаје да велики српски патриота Вучић изгради аутопут Велике Албаније и то српским новцем у висини од 900 милиона евра па да сви заједно на Газиместану заиграју и запевају „Шоте мори, шоте“.

 

Извор: Србија данас