Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ЗАПРЕТИО: Онај ко буде причао да су избори покрадени, има да иде у затвор!

Даћу све од себе да се заштитим стабилност Србије, зато нема полиције на улици, нека их нека раде шта хоће. То је демократско право. Србија неће бити место хаоса и лудила – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новоизабрани председник Србије, Александар Вучић гостовао је  у емисији “Ћирилица” на Хепи телевизији, где се осврће на резултате избора, опозиционе кандидате и протесте на београдским улицама, који се организују 10. дан за редом.

– Ја сам безброј пута говорио како се спремају на насиље и како хоће да уруше стабилност државе. Они су говорили да је то неистина. Изненадили су их изборни резултати, онда је уследио шок, а после тога је уследило заказивање протеста. Ми смо знали да опозиционе странке стоје иза тога. Вечерас их је било свега 2.000. Требали су да кажу одмах прво вече “Хоћемо да сменимо Вучића”, Хоћемо да укинемо демократију”- прича Вучић на почетку гостовања о организовању протеста.

Вучић је навео да је прича о неважећим гласачким листићима покушај најпрљавијег намештања и изазивања панике у Републици Србији:

– Све што сма говорио у предизборној кампањи, дешава се данас. Где год постоји проблем, ја ћу да реагујем, јер знам да смо победили. Они не могу да поднесу нашу победу, мисле да су много бољи од нас. Ја мислим да је најважније шта народ каже. Они неће да дозволе да демократија победи. Мени је подједнако битно шта каже онај у Власотинцу, као и онај у Београду – каже Вучић у емисији “Ћирилица”, додајући да неће дати да се растури Србија.

Вучић напомиње да уколико је он крао изборе мора да иде у затвор без обзира што је председник, али као и да ће сви они који тврде да су избори покрадени, а за то немају доказе већ шире панику такође морати у затвор да би одговарали, алудирајући уједно и на тврдње Саше Јанковића.

 

Извор: Телеграф / Дневни журнал