Издвајамо Свет

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ПРОРОЧАНСТВО: Овај човек тврди да III СВЕТСКИ РАТ почиње 13. маја! (ВИДЕО)

Хорасио Виљегас, који себе назива „Божјим гласником“, предвидео је и да ће САД напасти Сирију, што се недавно и догодило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Виљегас, познато име у сфери мистике, уверен је да ће Трећи светски рат, који ће бити нуклеарни рат, избити на 100. годишњицу указивања Богородице из Фатиме, односно 13. маја.

Овај видовњак, који живи у Тексасу, каже да је још 2015. видео да ће Доналд Трамп победити на америчким председничким изборима и постати „краљ илумината“. Такође је предвидео да ће Трамп напасти Сирију, што се и десило почетком априла, и да ће тако увући и Русију, Кину и Северну Кореју у смртоносни рат светских размера.

Сад има још већу сензацију: каже да ће Трећи светски рат избити за мање од месец дана! Наиме, Богородица се 13. маја 1917. наводно указала малој чобаници Лусији душ Сантуш у месташцету Фатими у Португалији. Римокатоличка црква признала је то чудесно указање и на његовом месту никло је светилиште, у који сваке године ходочасте хиљаде верника.

Он тврди да је у сну видео „ватрене кугле како падају на Земљу с неба“ и како „људи трче унаоколо покушавајући да се сачувају од уништавања“, што тумачи „симболима за нуклеарне пројектиле који ће погађати градове широм планете.“ Рат неће дуго трајати – завршиће се већ 13. октобра ове године.

„Рату ће доћи крај и војници ће се ускоро вратити кућама“, тврди Виљегас.

https://youtu.be/kZ3v8sN4XUI

„Главно што људи морају да знају да би се припремили јесте да ће рат трајати од 13. маја до 13. октобра 2017. и да нас чека много разарања, шока и смрти“, испричао је он.

Villegas told the Daily Star : “The main message that people need to know in order be prepared is that between May 13th and October 13 2017, this war will occur and be over with much devastation, shock and death.”

However, he warned that so-called false flag events will take place between April 13 and May 13 where attacks are carried out under incorrect information, including in Syria and North Korea.

 

Извор: Дејли стар / Миррор