Издвајамо Србија

ЗОРАН КЕСИЋ: Вођа протеста у Београду је Александар “Панини” Мартиновић! (ВИДЕО)

У новој епизоди емисије “24 минута“, Зоран Кесић открива да је вођа протеста у Београду заправо шеф посланичког клуба СНС Александар Мартиновић.

Loading...

Кесић је то закључио након што је Мартиновић показао низ фотографија на којима се налазе неки учесници протеста.

“Је л ово СНС објављује албум са сличицама – протест 2017? Александар Панини Мартиновић веч почео да скупља! Па шта, је л се сад на Теразијама мења са Вучићевићем и Ђуком. Борко Стефановић – имам, Живковићев син – имам, мали Оље Бећковић – имам, е Антонелу Риху – то немам. Колико тражиш за њу? Ево два Сандуловића, може?“, каже Кесић.

А како је Кесић дошао до закључка да је Мартиновић вођа протеста?

“Ако сам добро разумео улогу детектива Мартиновића – Борко Стефановић је био на протесту, а он је раније гостовао на РТС више пута. На истој оној телевизији где ради и Мирко Алвировић, који са својом САТ екипом мало-мало иде у Паралију. Е, у Паралији канцеларију, сасвим случајно, има Драган Марковић Палма. Е тај Палма је у коалицији са Ивицом Дачићем, који је са друге стране у коалицији са СНС. А ко је председник посланичког клуба СНС – Александар Мартиновић, и ето ко је вођа протеста, даме и господо“, навео је Кесић.

Овонедељни аналитичар у емисији био је водитељ ВИЦЕ, Галеб Никачевић, а специјални гост редитељ Младен Матичевић, који ће говорити о свом филму “Небеска тема“ посвећен Влади Дивљану.

 

Извор: Б92
Loading...
loading...
loading...