Издвајамо Србија

ЗОРАН КЕСИЋ: Вођа протеста у Београду је Александар „Панини“ Мартиновић! (ВИДЕО)

У новој епизоди емисије “24 минута“, Зоран Кесић открива да је вођа протеста у Београду заправо шеф посланичког клуба СНС Александар Мартиновић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кесић је то закључио након што је Мартиновић показао низ фотографија на којима се налазе неки учесници протеста.

“Је л ово СНС објављује албум са сличицама – протест 2017? Александар Панини Мартиновић веч почео да скупља! Па шта, је л се сад на Теразијама мења са Вучићевићем и Ђуком. Борко Стефановић – имам, Живковићев син – имам, мали Оље Бећковић – имам, е Антонелу Риху – то немам. Колико тражиш за њу? Ево два Сандуловића, може?“, каже Кесић.

А како је Кесић дошао до закључка да је Мартиновић вођа протеста?

“Ако сам добро разумео улогу детектива Мартиновића – Борко Стефановић је био на протесту, а он је раније гостовао на РТС више пута. На истој оној телевизији где ради и Мирко Алвировић, који са својом САТ екипом мало-мало иде у Паралију. Е, у Паралији канцеларију, сасвим случајно, има Драган Марковић Палма. Е тај Палма је у коалицији са Ивицом Дачићем, који је са друге стране у коалицији са СНС. А ко је председник посланичког клуба СНС – Александар Мартиновић, и ето ко је вођа протеста, даме и господо“, навео је Кесић.

Овонедељни аналитичар у емисији био је водитељ ВИЦЕ, Галеб Никачевић, а специјални гост редитељ Младен Матичевић, који ће говорити о свом филму „Небеска тема“ посвећен Влади Дивљану.

 

Извор: Б92