Занимљивости Издвајамо

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ БИВШЕ ВРАЧАРЕ: Шуровање са Ђаволом јој усмртило целу породицу, спас је нашла у ПРАВОСЛАВНОЈ ВЕРИ

На језив начин је платила грехе

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Већ годинама цео Шабац прича о Власти која је била врачара, али до дана данашњег није откривено да ли је ова прича истинита или је у питању само једна од низа урбаних легенда. Ово је прича о њеном животу!

Наиме Власта (48) ни у лудилу се, како тврди, не би упустила у „ђавољи посао“ да је знала да ће јој бављење црном магијом буквално уништити живот. После низа трагедија које су јој се догодиле, одлучила је да побегне од прошлости и потражи своју оазу мира. Власта, иначе рођена Шапчанка, већ три године живи у Бечићима.

Иако нема стално запослење, каже да је срећна што је успела да пронађе душевни мир оног тренутка када се окренула православној вери, а баталила играње с демонским силама и поигравање с људским животима.

Прочитајте још: МОЛИТВА ПРОТИВ ВРАЏБИНА (ВИДЕО)

За своје грехе некадашња врачара каже да не плаћају само они који су од црних магова тражили помоћ како би придобили нешто или некоме нанели зло. Ђаво наплаћује крвави данак и црним маговима.

– То се и мени десило. Платила сам за све своје грехе. И још плаћам. Прво је мог супруга на послу спржила струја. Потпуно је угљенисан. Пре мужевљеве трагичне смрти у размаку од два дана упокојили су се и моји родитељи. Нисам схватила да су те несреће биле опомена да баталим ђавољи посао и након две године десило се оно што ме је највише заболело и болеће ме док сам жива. Изгубила сам кћерку Ању на њен 18.рођендан – каже Власта.

Прочитајте још: ИЗУЗЕТНО ПОУЧАН ТЕКСТ – ОВО МОРАТЕ ЗНАТИ: Ево како заштитити дом од демонских утицаја…

– Моје дете је у једној дискотеци с друштвом чекало поноћ да дуне у свећице на рођенданској торти када је погодио залутали метак. Издахнула је на лицу места, а ја ни данас не могу да се опоравим од тог шока. Сад схватам да је све што ми се дешавало било опомена да престанем да се бавим црном магијом и да људима наносим зло. Да сам на време престала, вероватно бих спасила своју породицу – прича Власта, која се захваљујући молитвама и посту, вратила на прави пут.

 

Извор: srbijadanas.com