loading...
Издвајамо Србија

БРУКА! ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ живи у нелегалном стану на подручју културног добра а сметају јој Златибор и Стаматовић?!

Да се прво разумемо једну ствар добри српске народе. Српска влада је пуна психопата. Један од тих психопата је и ова жена за коју нико не зна шта то конкретно ради у влади осим што се блесаво кревељи, глуми неку величину и на службеним путовањима троши гомилу народног новца на куповину гаћа и парфема.

Не треба ни да чуди јер је дотична учила занат код Лабуса и Динкића. Школу и занат је испекла код оних који су Србију у протеклих деценију ипо економски и политички УНИШТИЛИ. Данас је некаква примадона Вучићевих напредњака па и то не треба опет да чуди јер су Вучићеви напредњаци састављени од политичког олоша и отпада и највећа су депонија српске политичке сцене. Та дотична напредна примадона живи у стану на Дедињу који је подигнут на месту културног добра и као такав НИКАДА не може бити легализован мада министарка то грчевито покушава. Ево шта су новинари Курира својевремно открили о овој напредној примадони:

„Курир” је управо оптужио министарку да „на муфте” легализује стан на Дедињу, да користи државну функцију да би озаконила објекат изграђен на месту где се то не сме – на подручју културног добра од изузетног значаја. Затим, да је у пријави за легализацију навела 118 квадрата, а у имовинској карти код Агенције за борбу против корупције 140 квадрата, а уз то је мењала податке о структури стана и начину стицања – у пријавама из 2012. стоји да је стан трособан и да је стечен куповином, а од 2014. је четворособан и стечен заједничком изградњом.

И она сада председнику општине Чајетина спочитава нелегалну градњу и свакодневно га напада што човек на Златибору хоће да направи гондолу и побољша комплетну туристичку понуду Златибора?! Иначе та гондола треба да се прави на ледини где нема ничега и то овом напредном кретену представља проблем?! Остаје само једно питање. Ко је већи идиот и будала? Да ли министарка Михајловић или сви ми који трпимо ово истресање напредних психопата?

Милинко Милинчић, Србија данас

——————————

ПОТПРЕДСЕДНИЦА владе и министарка грађевине Зорана Михајловић изјавила је јуче да је председник општине Чајетина Милан Стаматовић признао да на Златибору цвета нелегална градња, као и да не може или не жели да је спречи.

Она је поводом најновијих оптужби Стаматовића саопштила да управо зато Влада Србије доношењем уредбе о проглашењу Златибора као природног добра жели да сачува оно што је остало од вишегодишњег уништавања те планине. Михајловићева је додала и да не постоји приватни сукоб између ње и Стаматовића.

Танјуг

loading...