Издвајамо Србија

Дачић нови премијер Србије?!

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Ако је веровати кладионицама, нови премијер Србије биће актуелни први потпредседник Владе и шеф СПС-а Ивица Дачић, док из сенке своју шансу вребају Душан Вујовић, Ана Брнабић и Никола Селаковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кладионице су избациле најновије квоте за клађење када је реч о премијерском месту, а убедљиво најмање новца ћете зарадити уколико се опкладите да ће будући премијер бити шеф социјалиста.

Квота на избор Ивица Дачић за првог човека Владе Србије је 1,7, односно на сваких уложених сто динара кладионичар у случају поготка добија само 170.

Донедавно фаворит из сенке, а сада име које се нешто ређе помиње, министар финансија Душан Вујовић постављен је на друго место, уз квоту 3,5, затим следе бивши министар правде Никола Селаковић (4,2) и министарка државне управе Ана Брнабић (4,3).

Иначе, Вучић је половином прошлог месеца наговестио да би и пре преузимања функције могао да објави име новог премијера, односно рекао је да ће “у наредних месец дана” објавити одлуку, уз опаску да се “круг сузио на два-три имена”.

Тај рок истиче ових дана, а фаворити нису помогли јавности у решавању овог питања, јер су углавном околишали када им је постављано питање о евентуалном именовању.

Тако је Дачић, често уз осмех, одговарао да “и да јесте, не би то јавно рекао”, као и да је “задовољан својим радним местом”.

Далеко иза наведене четворке налазе се Зорана Михајловић (квота 50) и Томислав Николић (100).

Блиски сарадник премијера Вучића и министар полиције Небојша Стефановић није уврштен на објављеној кладионичарксој листи.

 

Извор: Ало.рс