Издвајамо Србија

ИСПОВЕСТ СИНАНА САКИЋА О СИНУ КОЈИ ЈЕ УБИО НАЈБОЉЕГ ДРУГА: Нико није поменуо да су прво њему пуцали у леђа а онда..

Синан Сакић, легенда народне музике, у потресној исповести испричао је како му је син убио најбољег друга.

Синан је рекао да је његов син пуцао пошто су пуцали на њега, али поред свега тога не брани га и само му је једном отишао у посету.

„Дете је излазио из аута и њему су четири метка пуцана у леђа. А то никада нико није поменуо у животу. не браним никога. И данас дан, наркоман који се лечи од хероина шета улицом, а то дете ја сам волео као њега. Купим мом тренерку, купим њему тренерку, купим овом патике, купим њему патике. То су деца која су спавала заједно, они нису могли једно без другога ниједног јединог секунда“, почео је причу Синан који је објаснио како је дошло до пуцњаве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Дете је излазило из аута и четири метка упуцано му је у леђа. Он је пуцао и то се десило. Али то нико никада није поменуо у животу, Да ти кажем, не браним ја ништа од тога. Не браним, него ми жао обојице. Шта да кажем, ајде?“са сузама у очима испричао је Синан.

Сакић је у тренутку трагедије био на концерту у Швајцарској.

„Јавио ми је један мој друг. Каже „брате, знаш да је Ћела убио Драјиног…” Шта кажеш?! Како? Он је тако урадио и он је у болници, има четири метка у леђима“. Почео ја да плачем, је.ем ти концерт и је.ем ти све! Нема ту, професионалац си. Ја певам, смејем се. Сиђем доле, плачем ко мало дете. Кажу “па шта сад, сви су криви и њега су покушали да убију“. Никад то нико није испричао, никад“ , рекао је Синан.

Синан је само једном отишао сину у посету у затвор.

„Нисам ишао у болницу, а нисам јер ми је било жао. Било ми је жао јер су спавали заједно, нису могли један без другог. Ја сам њему само једном у животу отишао у затвор, само једном! Рекао сам му: “Ти знаш колико сам ја и тебе и њега волео. Свако нека носи свој терет, а ја ту нећу да постојим. Ако ти нешто буде требало, ја ћу ти дати, послаћу ти, али ја више нећу долазити. И мајка га само једном посетила. Ни мајка га није никад волела“, испричао је за “Голи живот” Сакић, чији син би ускоро требало да изађе на слободу.

„Нико није осудио човека који је пуцао у њега, три метка и четврти иза леђа“, огорчен је Синан.

 

Извор: Курир