Занимљивости Издвајамо

Иван Ивановић отерао Ђоковића у П**КУ МАТЕРИНУ а онда је НОЛЕ испао НЕВИЂЕНИ ЦАР (ВИДЕО)

У јубиларној 400. емисији Иван Ивановић испричао је непознате детаље о себи и својим гостима, а онај који је оставио највећи утисак на гледаоце тиче се Новака Ђоковића

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иван Ивановић прлславио је фантастичних 400 емисија, а поводом јубилеја био је гост у сопственој емисији.

На његовом месту седела је Тања Војтеховски која је са Ивановићем причала како о приватним тако и о пословним стварима, а Иван се потрудио да са публиком подели ствари и догађаје о којима до сада није причао.

Тако је, на помен Новака Ђоковића, Иван рекао како Нолету дугује велику захвалност, а онда је објаснио и због чега.

– Ја сам га звао када је Србија постала првак света у тенису и речен ми је да је он морао да отпутује и да ми је поручио да ће се он јавити. Ја мислим “ма јесте, јавиће се, нисам ја индијанац да купим ту причу”… И један дан звони ми телефон, непознат број. Звони, пет, шест пута. И ја се јавим: “Да?”, а оно као неки дечји глас: “Добар дан, је л’ то Иван Ивановић?” Ја кажем “Ја сам”, а он “Добар дан, овде Јован Кркобабић”. Покојни политичар, кога сам ја… И ја овако како сам причао кажем “Море, мрш у пи*ку материну, бре!” А он с друге стране каже “Брате, Новак Ђоковић овде…” А ја… Да је нож па да овако, знаш… – испричао је Ивановић показујући како се “убада ножем”.

Нема сумње да би мало ко одреаговао као Новак, без тешких речи, а причу о “инциденту” са Новаком погледајте на снимку испод од 45:10 минута:

 

Извор: Телеграф