Издвајамо Свет

ЈЕДНА КЛАСА ПСИХОПАТА УПРАВЉА СВЕТОМ: Ова земља балансира хаос,а трећи светски рат је испланиран(ВИДЕО)

Најпознатији светски теоретичар завере Дејвид Ајк открива све оно што досад нисте чули ни знали, а можда само потврђује оно што сте мислили

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дејвид Ајк, познати писац и теоретичар завере, за неке је “шарлатан”, али за многе су управо његове теорије “језичак на ваги” који је помогао да се Британци на крају одлуче за излазак из Европске уније. Светски познати теоретичар завере у својим делима је посебно критичан према САД и ЕУ, оптужујући политичаре да покушавају да створе полицијске државе и буду глобални полицајци, а у интервјуу за Телеграф.рс Ајк говори о томе ко по њему тренутно влада светом, колико смо дакело од ИИИ Светског рата и да ли у свеопштем насиљу и лудилу постоји икаква противтежа.

Ајк у својим књигама настоји да докаже глобалну заверу у којој је шачица приграбила власт над целим човечанством. Сви смо жртве, али то не видимо. Методе светских моћника су различите, али је суштина у власништву над токовима новца и медијима. Ајк у својим књигама доказује да десетак људи поседује светске медије, а још мањи број њих држи у рукама сав новац овога света.

Човечанству се не пише добро, тврди Дејвид Ајк, а структуре које владају светом састоје се од неколико породица екстремних богаташа, које су приграбиле све ресурсе. У својим теоријама Ајк чак иде дотле да доказује да се чланови тих породица по својој генетској структури разликују од људи, чиме објашњава њихову крајњу бездушност и недостатак чак и елементарног саосећања. Иста крвна линија провлачи се од освита цивилизације све до данашњих дана, па су тако у сродству фантастични ликови људске историје, “од асирских краљева и египатских фараона, па до британске краљице и Хилари Клинтон”. У интервјуу за Телеграф.рс Дејвид Ајк говорио је управо о томе ко заправо влада светом, да ли нас стварно очекује ИИИ Светски рат и да ли у свеопштем хаосу и насиљу постоји икакав баланс.

– Најмоћније људе на свету је немогуће видети, оно што видимо су само марионете најмоћнијих људи, а то су председници и премијери. На пример у Америци постоји нешто што се зове ДУМБ (Дееп Ундергроунд милитарy басе), а ни председник Америке нема овлашцења да зна шта се тамо дешава. Видите како је то занимљиво, ни Доналду Трампу није дозвољено да зна шта се дешава испод тла његове земље. Тако да ако одете дубље од онога што је видљиво, долази се до саветника и сарадника светских председника и људи којима они полажу рацуне. Е ту почиње заправо права управљачка структура – рекао је он.

Ајк је затим поменуо породицу Рокфелер, али тек као подређене једној много моћнијој породици – Ротшилдима.

– Ротшилди су заправо најважнија породица на целом свету. То је породица настала у средњем веку од Ашкенази Јевреја који су се тада презивали Бауер и живели у Франкфурту. Они су на својој кући у овом граду имали постављену велику шестокраку звезду, која ће касније постати симбол Јевреја, али која заправо има једно друго, много дубље значење. Та звезда заправо представља порекло породице Ротшилд и означава “ред схиелд” – црвени штит, црвени знак. Они су створили финансијски систем какав данас познајемо и проширили га до те мере да је почео да управља људским животима и то све уз помоћ фиктивног новца који заправо не постоји. Те банке људима, компанијама и државама позајмљују новац који оне заправо немају, док са друге стране на свету не постоији толико новца да би се могли вратити сви дугови, тако да они на тај начин свет држе у покорности. Банке под палицом те породице вековима узимају људима некретнине, посао и земљу а дају им новац који је заправо фиктиван – објашњава Ајк.
Управо због оваквог стања ствари, тврди светски теоретичар, данас, 2017. године, 1 одсто глобалне популације поседује 50 одсто светског богатства. Они исисавају богатство људи и складиште га у својим рукама.

Али због чега би било ко желео толику количину новца и моћи, то мора да је и много опасно?

– Када је неко психопата не питате да ли је добро што је психопата, јер не постоји разлог зашто би неко био психопата, то се једноставно деси. Ротшилди су психопатска породица. Постоји низ симптома који указују да је неко психопата, а највидљивији је недостатак емпатије, што се управо види и код чланова ове породице. То значи да уопште немају осећај за друге људе нити за зло које производе. Управо од њих креће цела пирамида психопата који су сада распођени по свету, то је добро разрађна машина која људима узима њихову имовину, изазива ратове по свету, глад и болести.

Да ли се онда свет онда ближи ИИИ светском рату, чија је највећа моћ и претња управо нуклеарно оружје?

– Ова психопатска класа жели ИИИ светски рат. Ако се вратимо у 19 . век, постојао је један човек у Америци који се звао Алберт Пајк. Био је слободни зидар, односно масон, и један од људи који су створили Кју Клукс Клан. Он је 1971. написао писмо свом колеги Ђузепеу Мазинију у Италији описао је да се у свету планирају три светска рата. Први светски рат је описао баш као што се и десио, са све зараћеним државама. Исто је описао и Други светски рат, али тек је 1950. ово писмо било откривено од стране једног канадског обавештајца. У њему је о Трећем светском рату рекао да ће бити конфликт између политичког ционизма и муслиманског света, те да ће његова главна сила бити нихилизам. То се управо и дешава, јер овај конфликт на Блиском истоку у себе као црна рупа увлачи све више земаља, све док цео свет не уђе у рат, а нихилизам се најбоље може препознати у филозофији ИСИС-а.

А који је разлог за покретање III Светског рата, ако ће нуклеарно оружје све нас избрисати са лица земље?

– Није то тако једноставно као што мислите, мора да се иде све дубље и дубље у зечију рупу. Њихов циљ је да се потпуно трансформише глобално друштво. Ништа не мења друштво ефикасније него рат и зато ако желите да комплетно измените друштво треба вам глобални рат. Након Првог светског рата, светска моћ је била у рукама свега неколико људи и створена је јасна подела између Истока и Запада, што се продубило и Хладним ратом. После Другог светског рата моћ је доспела у руке још мање људи и учврстиле су се Уједињене нације, ММФ, НАТО, као и многе друге глобалне организације.

Тада су знали да ратовањем неће побити све људе на планети, па чак ни када су бацили атомске бомбе на Јапан, али сада је нуклеарно оружје толико напредовало да би једна таква бомба имала далекосежне последице на свет, а камоли њих више. Коме то иде у прилог?

– План је да ИИИ Светски рат доведе свет у ситуацију да ратови уопште више нису потребни. Да се успостави једна светска централизована диктатура и светска влада коју ће чинити Уједињене нације и једна светска војска која ће бити НАТО. У Јапану су нуклеарно оружје користили само да би показали своју моћ, јер је након тога Јапан капитулирао под истим условима који су му били понуђени пре бомби. Нуклеарно оружје тада није смело бити само концепт и нешто са чиме се прети, морало је бити демонстрирано…

…али ако се оде још дубље у зечију рупу, постоји теорија да је и породица Ротшилд и њима слични, да су сви они марионете неке још веће и тајније силе, која није људска. Та нељудска бића већ дуго година мењају нашу атмосферу путем технолошке радијације, и нормално је питање зашто нас све уништавају када је радијација лоша. Јесте, лоша је по нас, али не и по њих, јер се они њоме хране. Тако да са њихове тачке гледишта они мењају нашу атмосферу и стварају је да буде баш онаква каква њима одговара. Ја их зовем хибридне крвне линије, и они манипулишу нашим светом да би га покорили. Тренутно се могу појавити само понекад, у врло кратком временском периоду, јер не могу да живе у нашој атмосфери, као што ни ми не можемо на пример у фабрици Фукушима да останемо дуго јер ћемо у супротном умрети од радијације – објаснио је Ајк за Телеграф.

Значи свет неумитно иде ка својој пропасти или ипак постоји нека противтежа у светској политици?

– Лично сматрам да једина интелигентна сила у светској политици долази из Русије. Када погледате Доналда Трампа, Франсоа Оланда, Реџепа Ердогана и целу ту плејаду личности које тренутно у рукама имају конце судбине милиона људи, они по интелигенцији не могу баш да уђу у конкуренцију са Русима. Слушао сам не само Путина већ и министра Лаврова и јасно је да одатле долази баланс. Недавно када је амерички државни секретар Рекс Тилерсон био у Москви могла се видети јасна разлика између њих двојице. Лавров је дао малтене лекцију из историје Тилерсону о свакој америчког агресији у свету. Тилерсон је одговарао кратко и вештачки а Лавров је одговарао детаљно давајући аргументе и доказе.

Која је онда улога Русије и Владимира Путина у свету?

– Да Путин није интервенисао у Сирији, Асад би давно био скинут са власти или мртав а ИСИС би владао облискоисточним регионом као марионета Америке и Британије, држава које су као највеће светске терористичке силе кроз историју увек све радиле здружено. Русија је зато јако важна противтежа као и њихова медијска кућа “Руссиа Тодаy – РТ” која истини за вољу не преиспитује владу која је финансира али зато једина поставља питања која други медији не смеју и прозива контоверзне државе, догађаје и појединце. Они раде оно што сваки медиј треба да ради, поставља питања и разговара са људима са којима западни медији никад не би разговарали – закључио је Дејвид Ајк и истакао да је јавна тајна да је Србија традиционални пријатељ са Русијом, у чему лежи и снага Србије у балканском региону, те да је у том смислу и улога Србије на Балкану слична као и Русије у свету.

Подсетимо, Ајк је каријеру започео као некадашњи професионални фудбалер, репортер, спортски коментатор и портпарол Британске партије зелених, такође је и аутор 20 књига које објашњавају његове погледе. Стекао је завидну репутацију и наступима на телевизији, али је крајем 80-их престао да се тиме бави и почео да пише књиге. Прекретница у његовом животу наступила је кад је успоставио контакт са једним медијумом, и кад је у Перуу и сам доживео мистично искуство које га је, каже, дефинитивно отворило за многе спознаје о себи и свету око себе. Тада је почео да држи предавања и почео је да путује широм света.

Његова најпровокативнија од свих теза, уједно и најконтроверзнија, помно елаборирана кроз књигу “Највећа тајна”, свакако је она која говори о земаљској цивилизацији зачетој укрштањем змијоликих ванземаљаца с домородачким становницима из праисторије Земље, чији потомци сада владају светом.

Ове, али и многе друге своје теорије, Дејвид Ајк представио је београдској публици у 12-очасовном предавању у суботу, 29. априла у београдском Центру Сава, симболично, баш на Ајков 65 рођендан.

Извор:Телеграф.рс