Издвајамо Свет

ЛЕ ПЕН УЗДРМАЛА ФРАНЦУСКУ: Избори су покрадени, имам доказе, Макрон је нелегитиман председник!

То није нека велика завера, али је велика крађа. Бирачи Ле Пенове су изгубили своје листиће, своја права, у милионима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Француској, ако је гласачки листић оштећен, не може бити уважен. Стога је политички естаблишмент,решен да спречи Ле Пенову да преузме канцеларију, организовао уништење више милиона гласачких листића Ле Пенове.

До једне трећине свих гласачких листића који су послати бирачима, око 60% гласачких листића Ле Пенове, је уништено у време слања.

Само су листићи Ле Пенове стигли уништени, не постоји ни један извештај да је иједан листић за Макрона стигао уништен.

У недељи која је претходила изборима, почели су да стижу извешаји да је огроман број гласачких листића за Ле Пенову уништен у време слања. Они су били поцепани, што их чини неважећима и пре слања, тврди Бусинесс инсидер

Насумичност цепања доказује да су поцепани руком – са намером. То је био велики, координирани напор, оркестриран од стране естаблишмента.

Кампања Ле Пенове се жалила изборној комисији, тврдећи да су листићи “систематски исцепани“ – али су они само слегли раменима и забранили медијима да извештавају о томе.

Али, постаје још горе.

Гласачи у областима које фаворизују Макрона су такође добили више гласачких листића, што им је омогућило да гласају два пута. Француска изборна комисија је чак потврдила да ће се више гласова рачунати, и да се то неће истраживати све до после избора.

Француски избори су, овом методом, покрадени. Макрон није легитиман председник Француске.

Како се то догодило?

Француски медији, заувек у џепу елите, су обили да извештавају о овом проблему, што је омогућило естаблишменту да угуши вољу народа.

Међутим, након избора, мејнстрим канали су објавили неке занимљиве податке. Француска новинска агенција Франс-Прес, на пример, је признала да запањујући број француских бирача који су гласали није урачунат.

Скоро сваки трећи француски грађанин који је гласао у недељу није има важећи гласачки листић за Макрона или Ле Пенову.

Увек постоји велики број празних или неважећих протестних гласова на било којим изборима. Али број неважећих листића на овим изборима је био четири пута већи од уобичајеног броја у Француској.

Много сумњиво?

Франс-Прес агенција је покушала да прикрије чињеницу да су многим људима гласови уништени тврдећи да су ти људи “одбили да бирају“ између Макрона и Ле Пенове, и објавили да су многи од њих упропастили своје гласачке листиће.

Упропастили како? Цепањем?

Како наводи агенција Франс-Прес:

“Једна трећина француских бирача је одбила да бира између Емануела Макрона и Марин ле Пен на председничким изборима у недељу, или уздржавањем или тако што су упропастили своје гласачке листиће – рекордна стопа у скоро пола века.

Према званичним резултатима са више од 80 одсто пребројаних гласова, стопа уздржавања је изностила 24,52 одсто – што је највише од председничких избора 1969. године.

“То би значило да је укупно један од три Француза одлучио да не бира између ова два кандидата. То је заиста много за председничке изборе,“ рекла је за АФП Ана Јадот, професор политичких наука на Универзитету у Лорени.“

Крађа је спроведена. Француски естаблишмент је успешно угушио глас народа. Сада медији то покушавају да заташкају.

Макрон је узурпатор и нелегитиман председник. Он је изабран од стране елите, и стављен на власт преко намештених избора који су ућуткали милионе француских патриота. Оно што су милиони Француза сумњали, сада им је видљиво и доказано – да ли ће се они сада придружити позиву Ле Пенове на револуцију против естаблишмента?

 

Извор: Wебтрибуне.рс