Издвајамо Регион

МИЛО ПОРУЧИО ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ: Ово је црногорски понос а не српска варош!

Фото: Јутјуб

Он је лидере Демократског фронта назвао издајницима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивши премијер Црне Горе Мило Ђукановић поручио је из Херцег Новог, са предизборног митинга Демократске партије социјалиста (ДПС) да тај град није српска варош, него црногорски понос.

Ђукановић је у већем делу свог говора уочи локалних избора у Херцег Новом „полемисао“ са опозицијом, предвођеном Демократским фронтом и Демократама.

– Тужно је што се на тргу народног хероја Николе Ђурковића окупља распомамљена четничка братија. Поручујемо им са овог места да Херцег Нови није српска варош, него црногорски понос у којем складно живе Црногорци, Срби, Хрвати и сви они који су стицајем различитих околности у Херцег Новом пронашли свој дом – подвикнуо је Ђукановић.

Он је лидере Демократског фронта назвао издајницима, који по мишљење одлазе у Москву.

– Лидери ДФ-а су највећа срамота савремене Црне Горе. По први пут у дугој и светлој историји Црне Горе имамо издајнике који се поносе својом издајом. Без имало срама сваке недеље су, уочи парламентарних избора, одлазили у Москву и сликали се са онима који су претили Црној Гори. И није им то највећи грех, него што су поверовали да могу и имају право да дођу на власт изазивајући братоубилачки рат – казао је Ђукановић.

Извор:srbijadanas.com