Издвајамо Србија

ОДАКЛЕ ТИ БРЕ ПАРЕ!? Народ гладан а ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР купио огромну вилу за чак 400.000 ЕВРА!

Извор Еспреса тврди да је у питању велелепна вила одмах поред клинике “ИРВА”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивши директор Демократске странке Амир Бислими на свом Твитер налогу прозвао је државног секретара Ненада Мијаиловића, да је купио од ДИПОС – а вилу за 400.000 евра.

– Државни секретар у министарству финансија Ненад Мијаиловић купио је од Дипоса вилу за 400.000 евра. Вила се води на његову жену. Налази се на Бановом брду – написао је Бислими.

Извор Еспреса тврди да је у питању велелепна вила одмах поред клинике “ИРВА” у улици Београдског батаљона на Бановом брду.

– То је Дипосова кућа коју је купио Мијаиловић. Радови су у току, вила с увелико реновира – потврдио је извор Еспреса причу Бислимија.

Прочитајте још: УРЕДНИК ТАБЛОИДА ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ВУЧИЋУ: Ово ће вас ШОКИРАТИ а Вучића разбеснети, ево шта је рекао.. (ВИДЕО)

Наши новинари су отишли на лице места, и заиста, одмах до клинике “ИРВА” налази се велелепна вила која се реновира. Затекли смо и мајсторе у кући, који нису били баш предусретљиви. Нису желели да нам кажу ни реч.

Контактирали смо ДИПОС како бисмо добили потврду или деманти да ли је вила продата државном секретару Мијаиловићу, али они су нас упутили на Републичку дирекцију за имовину РС.

– Као сто је познато, друштво за изнајмљивање некретнина “Дипос” д.о.о. Београд се бави искључиво издавањем у закуп непокретности у својини Републике Србије које су му поверене Закључком Владе Републике Србије на привремено коришћење и одржавање. Такође, користимо прилику да укажемо да отуђење непокретности у својини Републике Србије није у надлежности овог друштва. Обавештавамо вас да је Републичка дирекција за имовину РС дана 23.12.2016.године расписала оглас ради отуђења непокретности у својини Републике Србије прикупљањем писаних понуда, а према списку који је саставни део огласа, те се сходно наведеном, а у вези са постављеним питањем и тражењем одговора на исто можете обратити Републичкој дирекцији за имовину РС – одговорили су из ДИПОС-а.

Прочитајте још: ПУКОВНИК НИКИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Чеда је продао заробљене Србе, којима су Шиптари вадили органе! Аркана је убио…

После овог упутства из ДИПОС-а, тражили смо одговор од Републичке дирекције за имовину РС, као и од министарства финансија, међутим, никакав одговор нисмо добили.

Министарство финансија смо замолили да нас упути на г. Мијаиловића, објаснили им до које информације смо дошли и тражили контакт са државним секретаром, како би потврдио или демантовао ове наводе, међутим, остали смо ускраћени за одговор.

 

Извор: Еспресо.рс