Издвајамо Србија

Општа туча Вучићевих сендвичара и протестаната у Теразијском тунелу (ВИДЕО)

Присталице апсолутних губитника на протеклим председничким изборима мучки су данас у центру Београда физички насрнуле на симпатизере СНС који су се мирно кретали према Дому народне скупштине како би подржали председника Србије Александра Вучића

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хулигани из такозваних покрета „Други круг“, „Против диктатуре“ и други контрамитингаши физички су нападали присталице и симпатизере СНС на више локација у центру Београда, а најбруталнији били су у близини Бранковог моста и у подземном пролазу код Теразијске чесме.

Своју силу следбеници Саше Јанковића, Вука Јеремића, Зорана Живковића и Саше Радуловића нису се устручавали да примене чак и на старије жене уз најпростачкије псовке и увреде.

https://youtu.be/ciDBsWjaP54

Напади ових силеџија били су толико брутални да је и полиција била принуђена да реагује како би заштитила грађане који су се упутили на уредно пријављен скуп испред Дома народне скупштине.

Да није реч о случајном инциденту, већ о унапред испланираној акцији, сведоче и поруке које је на Твитеру објавио извесни Драган Мурар из Обреновца, вођа мало познатог покрета „Одбрани и подржи“, један од оних који на друштвеним мрежама највише вређа председника Србије Александра Вучића:

– Покрет Грађанин Србије је покварио славље банди и диктатору. Показали смо да нећемо одступити и да умемо да се бијемо. И ово је тек почетак – написао је Мурар, а затим додао и ово:

– Ми смо данас објавили рат СНС банди и диктатору. Показали смо да се не плашимо и да ћемо се тући. Ускоро ћемо рат пренети свуда по Србији!

Данашњи брутални напад контрамитингаша на симпатизере Александра Вучића најоштрије је осудила и Српска напредна странка:

„Јанковићеви, Шутановчеви, Живковићеви, Радуловићеви, Јеремићеви и Обрадовићеви контрамитингаши и силеџије, у диригованим акцијама, напали су данас, на више места у Београду, присталице Српске напредне странке које су долазиле из различитих праваца на једини уредно пријављен скуп испред Скупштине Србије“, наводи се у саопштењу СНС.

Та странка оцењује да је посебно срамно што је група хулигана физички насртала чак и на старије жене, узвикивајући најпогрдније псовке и увреде.

„Група насилника, предвођена апсолутним исфрустрираним губитницима на изборима, није се удостојила ни данас да пропусти прилику да покаже грађанима Србије да су највећа срамота која је икада задесила Србију“, закључује у саопштењу СНС.

 

Извор: Информер / Танјуг