Здравље Издвајамо

ОВАЈ НАРОДНИ РЕЦЕПТ ЗЛАТА ЈЕ ВРЕДАН: Чисти отрове и све болести црева за неколико сати

Процес излечења почиње чим почнете да пијете чај, а траје од 5 сати до 7 дана, у зависности од тежине проблема

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да ли сте знали да чир на желуцу можете да излечите за седам дана, а дијареју и упалу слепог црева за само пет сати?

Оно што ће вам помоћи код свих стомачних инфекција и ослободити вас цревних мука јесте обична кора нара, а све што треба да урадите јесте да је осушите и чувате у кућној апотеци, а по потреби припремате као чај.

У децембру 1999. године у једном руском часопису објављен је чланак „Заборављени Хипократ и лечење биљкама“ руског травара Г.И. Глубоког, где је написан рецепт патентираног средства за лечење дизентерије, дијареје, колере, упале слепог црева, салмонелозе и других цревних болести.

Припрема: Однос сувих кора нара и кључале воде је 1:20. У претходно угрејану топлу шољу или чашу ставите 10-12 грама сувих кора нара и прелијте их са 200 мл кључале воде. Покријте тацном. Оставите да одстоји 25-30 минута, па после тога попијте. Коре не бацајте!

Чим попијете чај, лечење је почело. Примена овог лека је за сваку болест другачија.

За излечење за 5 сати од дизентерије, дијареје, салмонелозе, тифуса, колере, акутног апендицитиса (запаљења слепог црева), лек треба конзумирати на следећи начин:

Након што одстоји 25-30 минута, треба да се попије пола шоље чаја, који не треба да цедите. Поново поклопите тацном. Ако после 10 минута осетите олакшање и вама је боље, значи да је у питању обични пролив и његово лечење је завршено.

Ако после 10 минута нисте осетили побољшање, значи да је код вас у питању дизентерија, или дијареја, или тифус, или салмонелоза, или колера. Потребно је да останете у кући и након 3 сата попијете преосталу половину шоље. Процес лечења наставља се и у наредна три сата, а оздрављење настаје након 5 сати од почетка лечења.

За излечење за 7 дана од чира на желуцу, чира на танком цреву, колитиса (запаљења дебелог црева), дисбактериозе црева, потребно је да суве коре нара конзумирати на следећи начин:

Након што одстоји 25-30 минута, чај можете попити. У току дана попијте половину (90-100мл) 4 пута, у приближно једнаким порцијама и у приближно једнаким временским размацима, по 20-25 мл. Почните са конзумирањем ујутро на празан стомак, након буђења, а последњу, четврту дозу, пред спавање.

Не треба га пити сваког дана, већ сваког другог, то је довољно за комплетно излечење. Ако желите да наставите са третманом, због сигурног излечења чира желуца, то можете да учините после направљене паузе од 7 дана после првог третмана лечења.

Напомена: За време лечења не смете да конзумирате алкохол.

Извор:Народнамедицина.инфо