Издвајамо Русија

ПОЖЕЛЕЛИ ДА СЕ ВРАТЕ КУЋИ! Мигранти у руској дискотеци спопадали Рускиње, а онда су дошла браћа Руси…

Мигранти са Блиског истока који су изашли у један популаран клуб близу норвешке границе, у Мурманску, почели су да узнемиравају младе Рускиње и схватили су, али превише касно, где се налазе.

Иако полицијски званичници не желе да причају о томе, коментари на друштвеним мрежама брује о инциденту који се догодио у Мурманску.

До проблема је дошло када је Норвешка избацила 50 мушкараца са Блиског истока због „лошег понашања“ и вратили их у Русију, кроз коју су прошли до „земље меда и млека“. Када су се опет обрели у Русији, мушкарци су одлучили да се забаве у локалној дискотеци „Гандвик“ и заборављајући где су, почели су да спопадају Рускиње.

Према коментарима на друштвеним мрежама, мигранти су покушали да побегну и да се сакрију, али Руси су их пронашли и очитали су им лекцију. Да није дошао велики број полицајаца на лице места, ствари су могле заиста да ескалирају, преноси сајт „ТхисисЕнгланд“. Да ствар буде још гора по мигранте, полицајци који су стигли на лице места нису показали ништа већу толеранцију према њиховом понашању.

Иако су посаветовали локалне Русе да не линчују непристојне мушкарце, и они су се тихо придружили овој „едукацији“, преноси сајт „Неwс.ли“.
Као резултат инцидента, 18 мушкараца је завршило у болници, 33 у притвору, а међу свима се развила жеља за повратком у домовину.

„Добродошли у Русију. Одушевљени смо што имамо посетиоце, али не смете да заборавите, ви сте овде гости“, рекао је један од учесника овог инцидента.

https://youtu.be/vrChUKgypXw

 

Извор: Дневно.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

мај 2017.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031