Издвајамо Србија

ПРОРОК КОЈИ ЈЕ ПРЕДВИДЕО ДОЛАЗАК ТРАМПА: Вучићу ће главе доћи његови људи, Запад нам намеће новог лидера!

Видовњак из Младеновца  Раде Живановић који је, како тврди, још пре осам месеци видео и јавно најавио долазак Доналда Трампа на чело Америке, овог пута је предвидео кључне догађаје који ће се десити у Србији.
СНИМАК „ЧУДЕСНЕ БЕБЕ“ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Новорођенче проходало пар минута након рођења (ВИДЕО)

Што се тиче Србије, а то Србе највише интересује, у мојим визијама видим да у нашој земљи неће бити никаквих ратних сукоба са суседима. Биће мањих оружаних окршаја на југу Србије, али ништа значајније. На политичкој сцени Србије остаће исти политичари који су и сада, опозиција ће бити скоро безначајна, осим Саше Јанковића који ће покушавати да се наметне народу уз помоћ неких људи са стране, али без већих резултата. Међутим, видим да ће доћи ће до раскида коалиције измедју СНС и СПС, што ће и довести до нових парламентарних избора крајем лета. Оно што је битно јесте то што ће се и СНС поцепати на две странке и то цепање ће изазвати људи из најближег Вучићевог окружења уз помоћ људи из иносранства, али, у суштини политичка сцена се неће значајно променити у наредном периоду. У овом тренутку не видим да постоји нека опасност по Александра Вучића. На крају, народ у Србији ће боље живети, не у благостању већ само мало боље, тек за седам-осам година – истиче Раде Живановић.Према предвиђању Радета Живановића, Европска унија ће се распасти, али ће и даље постојати, али по новој организацији и новим правилима, а од избијања Трећег светског рата нема опасности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 ПИШИТЕ – ПРОПАЛО! Американци улажу 7 милиона долара, како би Србима огадили Путина и Русију!

Европска унија неће постојати у овом облику у којем постоји сада. Реорганизоваће се по неким категоријама земаља које је ће чинити па ће, тако, Француска, Немачка и још неке важније земље бити у првој и најважнијој групи, а Србија ће у ЕУ бити у некој четвртој или петој групи земаља по важности и одлучивању. Доналд Трамп ће имати озбиљних проблема и афера у Америци и опстаће на месту председника, али њему прети велика опасност по живот за 2-3 године, али и то ће преживети. Америка неће напасти Северну Кореју, али ће бити мањих инцидената. Кина се неће мешати ни у какве оружане сукобе, а Русија ће и даље јачати и биће најважнији политички фактор у свету, што се посебно односи на Путина који ће бити најважнији светски лидер и главни миротворац на свету. Македонија ће у дужем временском периоду припасти Албанцима, али до стварања Велике Албаније неће доћи у скорије време јер се, то мало ко зна, не подносе Албанци са Косова и Албанци из Албаније. На предстојећим изборима на Косову није битно која ће албанска партија победити јер се однос и политика према Србији неће променити, јер Албанци имају подршку Америке која стоји иза такве политике. Свету прети опасност и од великих земљотреса, а посебно се то односи на Јапан и Италију, велике ерупције вулкана не видим, али, ипак, највећа опасност за свет биће терористички напади којих ће највише бити у Француској и Немачкој, али и у другим земљама. Мањих терористичких напада ће бити и у Србији, али не у већем броју и са значајнијим последицама – каже Раде Живановић.

 ГРК КОЈИ ЈЕ РОБИЈАО ЗБОГ СРБИЈЕ, ОДБИО ДА НАС БОМБАРДУЈЕ: Kазните ме, не желим да убијам православну браћу!

Извор: Вести