Издвајамо Србија

ПРВА ГЕЈ ПРЕМИЈЕРКА: Хрватица Ана Брнабић постаје премијер Србије

Београд – Србија ће име новог премијера сазнати 12. јуна, а најближа премијерској фотељи у овом тренутку је министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Као остали кандидати за ту функцију су Ивица Дачић и министар финансија Душан Вујовић, који су за разлику од Ане далеко од премијерске фотеље.

„Највеће шансе да седне у премијерску фотељу има министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић, која се јавно декларисала као припадница ЛГБТ популације, па ће тако она бити прва геј премијерка у Србији“, наводи извор Афере.

Подсетимо, име Ане Брнабић за премијера Србије прво је споменуо недељник Афера и то на насловној страни почетком маја, пре тог листа нико од медија нигде није спомињао чак ни могућност да ће Брнабићева постати премијерка.

У међувремену овим поводом огласила се и црква саопштењем у коме се наводи да ни они немају ништа против да Ана Брнабић буде нова премијерка Србије.

Инаугурација актуелног премијера на функцију председника бити организована 23. јуна, а министар полиције Небојша Стефановић је за дан церемоније најавио велики митинг Српске напредне странке.

Афера