Издвајамо Свет

ПУТИН ЈЕ УПЛАШИО ИЛУМИНАТЕ: Његово обећање да ће уништити NWO тресе целу планету!

Путин (фото:ЈуТјуб)

Путин је уплашио Илуминате, због чега претерују са пропагандом, пумпају мејнстрим западне медије језивим причама и неистинама у покушају да заслепе масу по питању онога што се стварно дешава пред њиховим очима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Храбри Владимир Путин је скочио у табелама популарности светских личности, показује британска анкета, доказујући да је његова одлучност да уништи Нови светски поредак почела да одјекује код људи широм света.

YоуГов је анкетирао људе широм 30 земаља и председник Путин се најбрже подигао на листи од 3.000 светских личности, међу којима се гласало за шест најцењенијих људи на свету.

“То је јединствени прозор на заједничке вредности човечанства у 2016. години,“ рекао је Фреди Сејерс из YоуГов-а.

Путин, џудиста који диже 230 из бенча, ударио је Нови светски поредак тамо где боли, разоружавајући, заобилазећи Илуминате. Он их је уплашио, због чега су они подивљали са пропагандом, пумпају мејнстрим западне медије са језивим причама и неистинама у покушају да заслепе масу по питању онога што се стварно дешава пред њиховим очима.

Ова међународна анкета показује да су људи широм света почели да се буде и примећују, и они сада подржавају Путина.

Немојте се изненадити ако мејнстрим медији покушају да вас убеде у нешто веома узнемирујуће у блиској будућности. Имали смо Панама Паперс цурење и покушај мејнстрим медија да попљују Путина.

Никада у историји Нови светски поредак није имао такву контролу над западним медијским операцијама. У исто време, Нови светски поредак никада није имао тако посвећеног и чврстог непријатеља као што имају у Владимиру Путину.

Ова ситуација се не може наставити.

Он је игнорисао њихове позиве и одлучио се да прати своју савест. Они су му обећали истакнуту улогу за њиховим високим столом, али је он препознао њихову игру и обећао да ће их уништити.

Путинов цео живот, од детињства у стамбеној згради препуној пацова, до свог мирног и одлучног председавања, је демонстрација његове немилосрдне одлучности и решености да уради оно што он зна да мора зарад свог народа.

 

Извор: Wебтрибуне.рс