Издвајамо Регион

ШИПТАРИ ЗАХТЕВАЈУ ОД ЗАЕВА: Дали смо ти паре за ВЕЛИKУ АЛБАНИЈУ, сад је и НАПРАВИ!

Лидеру Социјалдемократског савеза Македоније (СДСМ) Зорану Заеву почели су да прете његови финансијери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Македонски медији наводе да албански финансијери из Швајцарске, од којих је Заев наводно узео новац да би правио коалицију са ДУИ и прихватио „тиранску платформу“, сада прете Заеву да ће направити хаос ако не спроведе обећано.

Албанци су наводно очекивали да ће Заев много раније направити хаос и већ формирати Владу која ће спроводити „тиранску платформу“.

Македонски медији преносе поруку коју је Агон Џафери из Швајцарске послао државном секретару СДСМ и најближем сараднику Заева Оливеру Спасовском.

– Оливере, ти и Заев треба да кажете истину у парламенту у вези са оним што смо се договорили. Шта треба сад ми Албанци да чекамо вас из СДСМ да кажете? Долазили сте у Швајцарску да молите за коалицију, а сад се правите будале. Лажете на телевизији, па желите и нас Албанце да лажете. Мислите да ми Албанци из Швајцарске имамо пара да дајемо Заеву да нас лаже? Хајде, кажите шта треба, да не долазимо тамо у Kуманово да је**мо матер теби и твом Зорану Заеву – стоји у поруци.

Македонски медији наводе да је Заев током кампање одржао два говора у Швајцарској у нади да ће придобити гласове Албанаца.

Извор: